Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η Δωρίδα “πληρώνει” με… νεκρούς τα καλοκαιρινά πανηγύρια της!

Lidoriki

Ανανεώθηκε: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Φωκίδα
Χθες (20-08-2016) το πρωί, στην επαρχιακή οδό Πενταγιών – Αρτοτίνας (ευρύτερη περιοχή Αρτοτίνας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και στο οποίο επίσης επέβαινε 60χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε πρανές (5) περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και το σοβαρό τραυματισμό του 60χρονου.
Ενεργείται προανάκριση, από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου Φωκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.
Δεύτερο θύμα στην Αρτοτίνα μετά από γλέντι στο Λιδωρίκι
Και άλλον νεκρό είχαμε σήμερα τα χαράματα στη Δωρίδα μετά από πανηγύρι που τελείωσε στο Λιδωρίκι.
Πρόκειται για τον Μίμη Μαχαίρα από την Αρτοτίνα, οργανοπαίχτη, 54 ετών, που επέστρεφε χαράματα στο χωριό του μαζί με τον αδελφό του, 57 ετών, επίσης οργανοπαίχτη, μετά την ολοκλήρωση του γλεντιού που έγινε στην πλατεία Βαθειάς στο Λιδωρίκι και είχαν διοργανώσει οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του χωριού.
Το κακό έγινε λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν φτάσουν τα δύο αδέλφια στην Αρτοτίνα όπου το αυτοκίνητό τους παρέκλινε του δρόμου και χτύπησε σε μάντρα. Ο ένας αδελφός που επέζησε τραυματισμένος κατόρθωσε με το κινητό του να ειδοποιήσει την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες σε πανηγύρι στο Μαλανδρίνο απεβίωσε ο ηχολήπτης της ορχήστρας μετά από έντονο διάλογο που είχε με κάποιον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: