Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Η Ιτέα ζήλεψε την Άμφισσα! - ΦΩΤΟ


Η τρύπια σκουπιδιάρα φάντασμα “χτυπά” και στην Ιτέα!


Τί,  μόνο η Άμφισσα θα έχει το πρόβλημα; Δείτε ΕΔΩ 

   Ούτε και η προχθεσινή νεροποντή (ή καλύτερα κατακλυσμός) δεν μπόρεσε να ξεπλύνει τους βρώμικους δρόμους της πόλης μας. Χρόνιο το πρόβλημα που παρατηρείται σε σημεία του οδοστρώματος όπου δίπλα υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων. Βρώμικα υγρά που χύνονται από τρύπιο απορριμματοφόρο, έχουν “ποτίσει” την άσφαλτο προκαλώντας εκτός από την οπτική ρύπανση και έντονη δυσοσμία! Η μυρωδιές όμως δεν φωτογραφίζονται, ακόμη!   

   Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι μόνο από την οδό Ν. Μπαλή και σε απόσταση μόλις 70 μέτρων! Υπάρχουν όπως θα δείτε (στις δύο τελευταίες φωτογραφίες) και σημεία που το οδόστρωμα είναι καθαρό, διότι δεν υπάρχουν εκεί κοντά κάδοι.
Αν πάμε και σε άλλους δρόμους της πόλης, τι θα δούμε;;;

   Τι φταίει; Ε, δε θέλει και πολλή σκέψη. Ελπίζουμε όταν το Τοπικό Συμβούλιο της Ιτέας λύσει επιτέλους τα προβλήματα λειτουργίας του, ας ασχοληθεί και με τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως αυτό της καθαριότητας. Μετά ας έλθει και το θέμα για την αύξηση των τελών καθαριότητος! 

   Δύο χρόνια κλείνουν που αναλάβατε καθήκοντα ως νέα Δημοτική Αρχή. Αλλά όπως βλέπουμε η εμπειρία σας βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο. Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Υπάρχουν και άλλες αποδείξεις.  

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:





Εδώ υπάρχει διαφορά! 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε σκουπιδιάρα σταρ. Όπου περνάει "αφήνει το άρωμά της".....