Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κίνηση ΒΟΜΒΑ του Μεϊμαράκη τινάζει στον αέρα τη ΝΔ του Μητσοτάκη

Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης
Με τη στήριξη πολλών στελεχών της ΝΔ
 
Σε οριακό σημείο βρίσκεται η κατάσταση στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας,

 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιμένει στο άδειασμα του Κώστα Καραμανλή με αφορμή την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.
Την ίδια ώρα και ενώ η καραμανλική πτέρυγα «βράζει» με την ομερτά της ηγεσίας της ΝΔ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σκέφτεται πολύ σοβαρά να προβεί σε δημόσια δήλωση για την παραπομπή Γεωργίου σε δίκη για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009 που οδήγησε στο μνημόνιο.
Εφόσον πράξει κάτι τέτοιο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος πολλών βουλευτών και στελεχών που πνέουν μένεα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκκωφαντική σιωπή προς τέρψιν των υβριστών της παράταξης, δηλαδή του σημιτικού ΠΑΣΟΚ που αποτελεί τον πολυπόθητο «εταίρο» της σημερινής γαλάζιας ηγεσίας.
Πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναμένεται να συμπαραταχθούν όλοι αυτοί, οι οποίοι είτε σε πηγαδάκια είτε ανοιχτά «ξεφωνίζουν» την ηγεσία του κόμματος για τη σιωπή για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Πρώτος από όλους και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος έχει τραβήξει μέχρι στιγμής το κάρο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση, αλλά και ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Με αυτόν τον τρόπο επί της ουσίας θα επισημοποιηθεί ότι μία σημαντική μερίδα της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται «απέναντι» από την ηγεσία για ένα τόσο κομβικό ζήτημα. Και το θέμα όπως τονίζουν γνωρίζοντες τα γαλάζια τεκταινόμενα δεν είναι μονάχα η ΕΛΣΤΑΤ, αλλά η παράδοση των κλειδιών της ΝΔ στα χέρια των αποτυχημένων πολιτευτών του Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεϊμαράκης βαριέται που ζει, θα αντιπαραταχθεί στον Μητσοτάκη και ποιος έχει το πολιτικό θάρρος να τον ακολουθήσει όταν η ΝΔ είναι η πολιτικά κυρίαρχη δύναμη με 10 και πλέον μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε το Μαξίμου δεν τολμά να υποστηρίξει τις ανοησίες, που αναδημοσιεύετε, νομίζοντας ότι έτσι στηρίζεται τους SYRIZOANEL που καταρρέουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια καποτε λεγατε οτι εισαστε αχρωμοι πολιτικα τωρα τοση πολλη υποστηριξη ουτε η αυγη δεν δινει στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!!!! κι οταν με το καλο γινουν εκλογες και πανε το ΣΥΡΙΖΑ 3% και οι ΑΝΕΛ εξω τι θα λετε στον κοσμο ????? Γραψτε και για τις φαγουρες που εχουν οι δυο συγκυβερνωντες και στα κομματα τους και μεταξυ τους !!!!! Οτι μπουρδα ψαρευεται εναντιον της ΝΔ αμεσως να το αναπαραγεται . Αισχος πια !!!!