Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ                                  Γαλαξίδι 26 Αυγούστου 2016
          

Τις προάλλες πήγα στη βιβλιοθήκη για προσωπικούς λόγους .                                 Οι τελικές διαπιστώσεις  μου  από τη δίωρη παραμονή μου είναι ότι ο χώρος πλέον είναι πολύ μικρός , δύσχρηστος και επί πλέον ενοικιαζόμενος.
                       
Μία ακόμη διαπίστωση είναι ότι δεν συμβαδίζουν οι αρμοδιότητες του βιβλιοθηκάριου με την του εμπορίου που έχουν ανατεθεί στην υπάλληλο .     
Όταν υπάρχει  ένδειξη  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ο επισκέπτης έχει την απαίτηση να εξυπηρετηθεί , όπως άλλωστε και ο πολίτης – επιχειρηματίας  τον οποίο  οι υπεύθυνοι του Δήμου παραπέμπουν εκεί λόγω αρμοδιότητας !!!

Ο Δήμος δεν έχει άλλο υπάλληλο ούτε άλλο δικό του κτίριο  ;  κι αν δεν έχει κτίριο  ή έχει το οποίο είναι ακατάλληλο  τότε και για οικονομικούς λόγους δε θα πρέπει να εξετάσει την περίπτωση μεταφοράς της βιβλιοθήκης στο κτίριο που είναι το  ΚΕΠ και εκείνο να μεταφερθεί στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας  ; 

Στο ΚΕΠ πρώτα υπήρχαν 3-4 υπάλληλοι , τώρα είναι ένας σε τέσσερις ανεξάρτητους χώρους !!! 
Με τη μεταφορά αυτή τα βιβλία , θεματικά , θα τοποθετηθούν σε ξεχωριστούς χώρους , με ευκολότατη πρόσβαση από υπάλληλο και επισκέπτες  . 
Επί πλέον ο χώρος αυτός είναι πολύ αεριζόμενος , κάτι που είναι αναγκαίο για τη χρήση αυτή και πολύ πιο ασφαλής από τον υπάρχοντα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: