Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ!... ''ΝΕΚΡΩΝΕΙ'' Η ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-9-2016


Τι το ήθελε!...


   Το ‘’έλα να ακούσεις’’ έγινε εχθές στο Γαλαξείδι, όπου στην προγραμματισμένη ανοικτή συγκέντρωση τουΣυλλόγου τωνΚαταστηματαρχώνκαι των Ξενοδόχωντης πόλεως, (στο''Παρθεναγωγείο'') με μοναδικό θέμα συζητήσεως την κατάντια του ιστορικού Γαλαξειδίου, έκανε το λάθος ο προ ολίγων ημερών απαξιών το θέμα της υδρεύσεως Δήμαρχος, να παρευρεθεί εκεί. Και μάλιστα όχι μόνος, αλλά συνοδευόμενος από την θεματική αντιδήμαρχο Καθαριότητος και Πολιτικής Προστασίας.

   Έτσι είχε την ευκαιρία να ακούσει από ‘’πρώτο χέρι’’ για την παρακμή των δημοτικών υπηρεσιών προς την Κοινότητα, για το άθλιο επίπεδο καθαριότητος, για την επιβλαβή λειτουργία του Βιολογικού και για το αμφισβητούμενο προς πόση ύδωρ του δικτύου της τουριστικής πόλεως του Γαλαξειδίου. 

 Η αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας και η αγανάκτησή της για την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής, έφερε ως αποτέλεσμα την ‘’κακήν-κακώς’’ ταπείνωση του Δημάρχου και την πλήρη αδυναμία του να ορθώσει πολιτικό λόγο. 

 ‘’Είσαι κακός Δήμαρχος’’ του είπε μια δημότης της πόλεως και παρ’ όλες τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε τελικά ο Δήμαρχος να πείσει κανέναν για τις υποτιθέμενες καλές του προθέσεις, όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Τουλάχιστον του Βιολογικού και της υδρεύσεως.

  Ο Σύλλογος των καταστηματαρχών κατέθεσε προτάσεις ακόμη και για τον Βιολογικό και η πάνδημη επιθυμία των κατοίκων της πόλεως για καλύτερη ποιότητα ζωής, θα κορυφωθεί με μια ενέργεια την Τετάρτη 21-9-2016, όπου όλα τα καταστήματα του Γαλαξειδίου θα παραμείνουνκλειστά.

   Όλα αυτά έρχονται ως συνέχεια της επιμόνου αλλά αναπάντητης ερωτήσεως του Δημοτικού Συμβούλου Νικολάου Στατζούρη προς τον Δήμαρχο, κατά το πρόσφατο (14-9-2016) Δημοτικό Συμβούλιο, για το εάν το πόσιμο ύδωρ του Γαλαξειδίου είναι κατάλληλο και ασφαλές. Τότε, ο αρνούμενος να απαντήσει Δήμαρχος, ομιλούσε για ‘’show’’ του Νικολάου Στατζούρη και ‘’εκρύβη’’ πίσω από το δάκτυλο της υποτιθέμενης τυπικής διαδικασίας λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. 
 Τι κρίμα!...

Αναδημοσιεύουμε σήμερα τα αποτελέσματα του εργαστηρίου BIOLABτων Πατρών, από τα εκτάκτως ληφθέντα δείγματα ποσίμου ύδατος από τοποθεσίες του Γαλαξειδίου, πράξη η οποία έγινε κατόπιν παραγγελίας της δημοτικής παρατάξεως ‘’Πολίτες στο Προσκήνιο’’.

Όπως γίνεται αντιληπτό και πάντα κατά την γνώμη μας, η κατάσταση των υδάτων του δικτύου υδρεύσεως της πόλεως, κρίνεται ως κατάλληλη για ...πότισμα!

Καλή βλάστηση!


http://epikourositeas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: