Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Πολύ πιθανή η “μονομαχία” Γκλέτσου-Μπακογιάννη


Πολύ πιθανό φαντάζει το σενάριο στις επόμενες δημοτικές-περιφερειακές εκλογές 

ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, και ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, να τεθούν αντίπαλοι. Αυτό ενισχύεται κυρίως από την πλευρά του νυν δημάρχου Στυλίδας, ο οποίος σε δηλώσεις του όχι μόνο δεν αρνείται το ενδεχόμενο αυτό αλλά δηλώνει ξεκάθαρα την πρόθεσή του.
Σε δηλώσεις του στο LamiaReport, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς στις επόμενες εκλογές, άσχετα με το ποιος θα είναι απέναντί μου. Οι πολίτες είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο και αποφασίζουν για τον τόπο τους και όχι τα κόμματα…».
Σε ερώτηση για την πιθανότητα να τεθεί αντιμέτωπος με τον τωρινό περιφερειάρχη τόνισε: «Ο Μπακογιάννης είναι φίλος μου και τον εκτιμώ. Έχουμε άριστη συνεργασία. Θα χαρώ πολύ να είμαστε αντίπαλοι γιατί θα κάνουμε έναν πολιτισμένο αγώνα. Όποιος και να κερδίσει μετά θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα τα δώσουμε όλα για τη Στερεά Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε η καρδιά της Ελλάδας. Η “καρδιά” όμως πρέπει να χτυπάει δυνατά, πολύ πιο δυνατά απ΄ ότι χτυπάει τώρα…».
Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια ότι μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο της Αθήνας ή ότι μπορεί να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή ή ακόμη και στην Ευρωβουλή. Όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια και υπάρχει και το ασυμβίβαστο, αφού κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές.
Επίσης δεν είναι γνωστό το τι μπορεί να έχουν πει πίσω από τις κλειστές πόρτες οι δύο άνδρες. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Περιφερειάρχης Στερεάς έχει διαψεύσει οποιοδήποτε άλλο σενάριο εκτός από την συνέχεια στην Περιφέρεια Στερεάς και έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι, θα έχουμε δυο δυνατές υποψηφιότητες (Απόστολος Γκλέτσος – Κώστας Μπακογιάννης), μαζί βέβαια και με κάποιες άλλες που θα προκύψουν στην πορεία για την Περιφέρεια Στερεάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΛΕΤΣΟ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ?
ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ, ΤΟΝ..ΚΟΥΓΙΑ ???