Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σεμινάριο της Google για τον τουρισμό στο Δήμο Δελφών

googleturism
Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών 

για το 2016, η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, πραγματοποιεί εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες του Δήμου Δελφών, σε συνεργασία με τη GOOGLE.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο μετά την παρακολούθηση του οποίου, οι επαγγελματίες θα είναι σε θέση να βελτιώσουν την ψηφιακή τους παρουσία, καθοδηγούμενοι από τους κορυφαίους εκπαιδευτές με εξειδίκευση στον τουριστικό κλάδο.
Ακολουθεί αναλυτική ανακοίνωση με τα στοιχεία και τα βήματα για τη δήλωση συμμετοχών.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
“GROW GREEK TOURISM ONLINE” ΤΗΣ GOOGLE στο Δήμο ΔΕΛΦΩΝ
Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού ­ των Ξενοδοχείων, των Καταλυμάτων, των Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων / Σκαφών και της Εστίασης, αλλά και όσων επαγγελματιών επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.
Στις 24 Οκτωβρίου, 6μ.μ. 8μ.μ, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν το εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Δήμο Δελφών (Δημαρχειακό Μέγαρο, Πλατεία Κεχαγιά, ‘Αμφισσα) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Grow Greek Tourism Online” με την υποστήριξη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Δελφών.
Το “Grow Greek Tourism Online” αποτελεί μια πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό ΟργανισμόΤουρισμού(ΕΟΤ),τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Μέσα από το σεμινάριο, οι επαγγελματίες τουΤουρισμού θαενημερωθούν για επιτυχημένες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και στηχρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους, όπως ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Google My Business, Google Adwords, Google Maps, κλπ. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2016,έχουν υλοποιηθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια σε περισσότερες από 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: http://greektourism.withgoogle.com
Επιπλέον, συνεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής (Online Advisors) θα βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές για εξατομικευμένες συναντήσεις με επιχειρήσεις:
1/ Στο Γαλαξείδι για επιχειρηματίες της Ενότητας Γαλαξειδίου καθώς και της ευρύτερης περιοχής έως το Ευπάλιο, στις 26/10 το πρωί
2) Στην Ιτέα για επιχειρηματίες Άμφισσας και Ιτέας , στις 26/10 το απόγευμα
3) Στους Δελφούς για επιχειρηματίες από Αράχωβα, Παρνασσό και Δελφούς, στις 25/10
Εάν επιθυμείτε μια συνάντηση μαζί τους, δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ : http://greektourism.withgoogle.com
amfissaface

Δεν υπάρχουν σχόλια: