Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ν. Παππάς: Η ΝΔ θα ηρεμήσει αν πάρει τηλεοπτική άδεια η Siemens

Παππάς: Η ΝΔ θα ηρεμήσει αν πάρει τηλεοπτική άδεια η Siemens - Media
«Η κυβέρνηση προχωράει, εφαρμόζει το πρόγραμμά της, με την κοινωνία όρθια», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.
«Η Νέα Δημοκρατία», αναφέρει σε δήλωσή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής, «πόνταρε στην αποτυχία της οικονομίας. Θα ηρεμήσει αν ενεργοποιηθεί ο κόφτης»
»Πόνταρε στην αποτυχία του διαγωνισμού για τα κανάλια. Θα ηρεμήσει αν πάρει τηλεοπτική άδεια η Siemens. Δίνει μάχες οπισθοφυλακών και θα τις χάσει. Η κυβέρνηση προχωράει, εφαρμόζει το πρόγραμμά της, με την κοινωνία όρθια. Η Νέα Δημοκρατία ας μας κάνει μήνυση», επισημαίνει μεταξύ άλλων. 
http://www.topontiki.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλα ειναι να κανει τον κοκορα αλλα , παντα υπαρχει ενα αλλα , δεν βλεπει τις 17 μοναδες διαφορα ??? Ειδε μονο μια εφημεριδα 500 φυλλων φυλοκυβερνητικη που τους βγαζει μπροστα με 4 μοναδες ???? Το κακο με τα παιδακια αυτα σταματησαν τα παιχνιδια και οι φανφαρες θα σκασουν στο εδαφος με θορυβο γιατι κυριε Παππα υπαρχουν και κατι δικαστηρια τα ονομαζομενα ΕΙΔΙΚΑ τα οποια σας περιμενουν !!!! Ετοιμασου λοιπον να εξηγησεις στο δικαστηριο αλλα και στον λαο για την Βαρουφακειο περιοδο που μας κοστισε 100δις, ετοιμασου να μας πεις γιατι τοση προστασια στον Καλογριτσα {αν ηταν αλλος ετσι θα κανατε?} ετοιμασου να απολογηθεις για την τραπεζα Αττικης και για πολλα αλλα και μετα κανεις και τον κοκκορα !!!!! Μην ξεχνας οτι και ο Ακης τον κοκκορα εκανε καποτε οταν ηταν υπερδυναμος και τωρα σας περιμενει για να μην ειναι μονος του !!!!! Αντε να ανταλλαξετε αποψεις περι απατεωνιας , λαμογιας , ψεμματων κ.λ.π. !!!!!