Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ Vs ΦΩΚΙΚΟΣ... ΣΤΑ "ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ"!



Σφοδρή αντίδραση του Αστέρα Ιτέας


Με σκληρή ανακοίνωση, μέσω της οποίας επιφυλάσσεται για κάθε έννομο συφέρον του αντέδρασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα.
Στην ανακοίνωση που ανήρτησε στη σελίδα της ομάδας στο facebook αναφέρει τα ακόλουθα:


Με αφορμή το εμετικό ανουσιόργημα-κατασκεύασμα του site Amfissaface που το υπογράφει ο κύριος Τσίγκα Ηλία που τυγχάνει να είναι πρόεδρος του Φωκικού και ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου έχουμε ομόφωνα να δηλώσουμε τα εξής:
Ποτέ στα χρονικά του αθλητισμού στα 80 χρόνια ένδοξης ιστορίας του συλλόγου, ο Αστέρας έχει απασχολήσει την φίλαθλη γνώμη με φήμες σχετικά με το αθλητικό του ύφος .Οι όροι εγκληματική οργάνωση και πρακτικές υποκόσμου δεν μας αγγίζουν , δεν τους ξέρουμε και δεν τους ενστερνιζόμαστε.Σαν Δ.Σ δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα. Αντιθέτως ο εμπνευστής και θιασώτης του κίτρινου τύπου στον νομό μας οφείλει να αποδείξει τους ισχυρισμούς που θίγουν ανεπανόρθωτα, σπιλώνουν συνειδήσεις και προκαλούν άμεση ηθική και υλική βλάβη σε βιοπαλαιστές ανθρώπους που από το υστέρημα τους στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους.
Παράλληλα καλούμε το Δ.Σ του Φωκικού να κατονομάσει τον άνθρωπο που αναφέρεται ως μεσολαβητής και να μας ενημερώσει σε ποιά ομάδα είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας.
Ο ποδοσφαιριστής Omasere Ogenerobu έφτασε στην ομάδα της πόλης μας όντας ελεύθερος από την προηγούμενη του ομάδα τον Βύζαντα Μεγάρων.Ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο το σωματείο του Αστέρα Ιτέας βρισκόταν σε συζητήσεις για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 20 ημερών.
Η διοικητική ανεπάρκεια κάποιων να κάνουν ένα παίχτη να οραματιστεί το project τους, καθώς και ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο προέβησαν στην ανακοίνωση του την στιγμή που ο παίχτης είχε ακόμη την ελευθέρας του, καταδεικνύουν τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο.
Το γεγονός οτι την Δευτέρα παράγοντας του Φωκικού πλησίασε παίχτη του Αστέρα Ιτέας σε καφετέρια της πόλης της Ιτέας , όπου βρεθήκανε τυχαία με σκοπό να αποσπάσει το δελτίο του για την Άμφισσα δείχνει τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και το πως αντιλαμβάνονται την ισονομία.

Το γεγονός ότι η ομάδα της πόλης μας δεν δημοσιοποιεί τα όσα ευτράπελα έχουν συμβεί αυτή την μεταγραφική περίοδο από ευτυχώς μόνο 2-3 ανθρώπους (σχεδόν δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που να μην προσεγγίστηκε από τον Φωκικό, ακόμη και σε περιπτώσεις που ο Φωκικός γνώριζε ότι ο παίχτης έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα), δεν σημαίνει αδυναμία αλλά προσπάθεια να λειανθούν οι όποιες διαφορές για να έχουμε ένα πιο υγιές πρωτάθλημα.
Εμείς σαν Αστέρας καλούμε το Amfissaface να αποδείξει τους αποτρόπαιους ισχυρισμούς του ή να ζητήσει συγνώμη .

Όπως και να έχει πάντως κερδίζει μια θέση στα πιο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ SITE της χώρας μας.

Υ.Γ 1 Ο Αστέρας Ιτέας καλεί επισήμως τον δήμαρχο Δελφών να πάρει θέση για τα όσα γράφονται από ανθρώπους που πληρώνονται από όλους εμάς, για να τον συμβουλεύουν στις δύσκολες αυτοδιοικητικές αποφάσεις που έχει να πάρει

Υ.Γ 2 Είναι πολύ κρίμα τέτοια ζωηρά μυαλά να χαραμίζονται στο δημόσιο τομέα, την στιγμή που θα μπορούσαν να κάνουν τεράστια καριέρα σαν σεναριογράφοι του Χόλυγουντ.

Υ.Γ 3 Καλούμε την Ε.Π.Σ Φωκίδας δια του προέδρου της, Χαράλαμπου Κατσανάκη να καταδικάσει τα σχόλια του άρθρου, που στο μόνο που αποσκοπούν είναι στην δημιουργία εντυπώσεων και στην εκτράχυνση των σχέσεων των 2 ιστορικών σωματείων, δίνοντας αφορμή σε θερμόαιμους να βγάλουν όλα τα πρωτόγονα ένστικτα τους στο γήπεδο.

Υ.Γ 4 Η αναφορά ως προς το πρόσωπο του προπονητή μας Κώστα Λίβα , ενός ανθρώπου με ήθος και τεράστια προσφορά στο Φωκικό ποδόσφαιρο , περί ηθικού αυτουργού ξεπερνάει τα όρια ακόμη και της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

Υ.Γ 5 Επιφυλλασόμεθα για κάθενα έννομο δικαίωμα του σωματείου μας απέναντι σε συκοφάντες (Φράσεις όπως εγκληματική οργάνωση είναι πολύ βαριά και δεν μπορεί να περάσει ατιμώρητη)


Το Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑνουσιΟργημα??????Μαλλον ανουσιΟΥργημα......απο τη συνταξη και μονο του κειμενου.....φαινεται και το επιπεδο στην αθλητικη δραση στην Φωκιδα ......να χαμε να λεγαμε......