Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες
Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει την Παρασκευή ο καιρός, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.


Δυτική Στερεά: βλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά: προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία από τα δυτικά 
σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Στερεά και πιθανώς πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: