Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Δελφών με κ. Δημ. Αβραμόπουλο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          ΑΜΦΙΣΣΑ,  28.11.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                              
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                         
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                        

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                              
Τηλέφωνο: 2265350027       
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 99/2016

ΘΕΜΑ: “Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Δελφών με κ. Δημ. Αβραμόπουλο ”.


Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο στο γραφείο του στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και σε πνεύμα ευρύτερης συναντίληψης, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με ευρωπαϊκά προγράμματα των οποίων την ευθύνη έχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αναζητήθηκε το πλαίσιο αξιοποίησής τους από την πλευρά του Δήμου Δελφών.

Ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε τη σημασία και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τους πολίτες και ιδιαίτερα σε εποχές όπως η σημερινή, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε την εκτίμησή του για τους Δελφούς και το Δήμο Δελφών, καθώς και τη σημασία τους για τη χώρα μας τόσο σε συμβολικό όσο και σε ουσιαστικό επίπεδο.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Κάποτε οι φωστήρες που κατάντησαν τον τοπο μας στα σημερινα χαλια , θεωρούσαν ανάπτυξη να φτιάξουμε και άλλες φυλακές και στρατόπεδα. Τόσο τους έφτανε το μυαλό; αυτό τους έλεγαν να πούν; το έλεγαν και κάποιοι αχαρακτήριστοι τους πίστευαν ότι αυτό θα ήταν καλό και το στήριζαν. Τόσο τους έκοβε έστω τα είδαμε και τα χάλια που μας οδήγησαν. Ελπίζω Δήμαρχε να μην μας λές για προγράμματα και έργα και μετά απο λίγο να μας πείς για καταυλισμούς προσφύγων. Όχι μόνο θα είναι ύπουλο αλλά λάβε υπ' όψη ότι οι επιπτώσεις στις μικρές κλειστές κοινωνίες όπως του Δήμου μας δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνίες των μεγαλουπόλεων. Δεν θα μας - σου βγει σε καλό τέτοια σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.. ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ..ΜΗΔΕΝ !!!!