Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Βρήκαν τον κλεμμένο θησαυρό των ναζί - Πού τον εντόπισαν

Βρήκαν τον κλεμμένο θησαυρό των ναζί - Πού τον εντόπισαν - Κεντρική Εικόνα
Χρόνια και χρόνια γίνονται συζητήσεις για τον αμύτθητο θησαυρό των Ναζί ο οποίος μυστηριωδώς δεν ευρέθηκε ποτέ. 



Υπολογίζεται ότι ο χαμένος χρυσός του Αδόλφου Χίτλερ αξίζει πάνω από 100 εκατ. λίρες και πολλοί θα ήθελαν να τον βρουν....
Σύμφωνα πάντως με κάποιους κυνηγούς θησαυρών, ο εν λόγω θησαυρός βρίσκεται στον βυθό της Βαλτικής.
Βρετανός δύτης υποστηρίζει ότι τα χαμένα εκατομμύρια των Ναζί βρίσκονται στο ναυάγιο γερμανικού κρουαζιερόπλοιου, με άλλους ερευνητές να υποστηρίζουν ότι ο χρυσός βρίσκεται ακόμα καλά κρυμμένος σε γερμανικό καταφύγιο.
Ο δύτης Phil Sayers διατείνεται ότι σε βάθος 450 μέτρων στον πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας και στο κουφάρι του τραγικού κρουαζιερόπλοιου Wilhelm Gustloff βρίσκεται ο αμύθητης αξίας θησαυρός του Χίτλερ.
MV-Wilhelm-Gustloff_1.jpg
Το Wilhelm Gustloff βυθίστηκε από τους Ρώσους το 1945 οδηγώντας στον υγρό θάνατο 9.500 ανθρώπους που βρίσκονταν επάνω στο τεράστιο πλοίο.
Σύμφωνα με τον 61χρονο δύτη ο Rudi Lange, επιζών του ναυαγίου - ο οποίος εργάζονταν ως ασυρματιστής, είδε στο πλοίο κιβώτια με το σήμα των ναζί. Έως το 1972 ο Lange δεν ήξερε τη περιείχαν τα κιβώτια ώσπου συναντήθηκε με άλλον ένα επιζώντα του ναυαγίου ο οποίος του επιβεβαίωσε το πολύτιμο περιεχόμενο των κιβωτίων αφού αυτά φυλάσσονταν σε δωμάτιο χρηματοκιβώτιο εντός του πλοίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: