Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Επίθεση από δύο Ροτβάιλερ σε κοπέλα στον Γαλαξίδι.


Τραύματα σε όλο  της το σώμα και σε κατάσταση σοκ.....


Η άτυχη κοπέλα, φοιτήτρια στην σχολή τουριστικών επαγγελμάτων, 


χθες  την Πέμπτη το πρωί, ακολούθησε την γνωστή διαδρομή της μέσα από το δασάκι στο Κεντρί για να πάει από την Σχολή προς την αγορά. Στον δρόμο δέχτηκε επίθεση από δύο σκυλιά ράτσας Ροτβάιλερ που για άγνωστους λόγους είχαν διαφύγει από την φύλαξη του ιδιοκτήτη τους. Η κοπέλα , την οποία βοήθησε τυχαία διερχόμενος περαστικός, αν και τραυματισμένη σε όλο της το σώμα και σε κατάσταση σοκ, είναι καλά στην υγεία της. Το περιστατικό έρχεται να μας θυμίσει τον πρόσφατο θάνατο μικρού παιδιού συμπτωματικά από ίδιας ράτσας σκυλιά.   


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι η ράτσα του σκύλου. Είναι αν ο ιδιοκτήτης είναι το ίδιο βλάκας με πολλούς ιδιοκτήτες ροντβάιλερ που τα εκτρέφουν για να σκοτώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Η λήψη κατάλληλων μέτρων, ώστε να μην εξέρχονται ελεύθερα οι σκύλοι του από το χώρο της ιδιοκτησίας του και να εισέρχονται σε χώρους άλλων ιδιοκτησιών ή σε κοινόχρηστους χώρους, καθώς και άλλες υποχρεώσεις και δικαιώματα για τα ζώα συντροφιάς, απορρέουν από τις διατάξεις του Ν.4235/2014 (ΦΕΚ 32Α/ 2014). Δεν φταίει σε τίποτα το κοριτσάκι που επέλεξε να φοιτήσει σε μια σχολή της επιλογής της, στο πανέμορφο Γαλαξίδι, να της σημαδέψει το μέλλον της, εξαιτίας της ανευθυνότητας του ιδιοκτήτη των ζώων. Να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν ήταν δικό μου παιδί. Περαστικά στο κοριτσάκι.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν δικό μου παιδί, θα αντιμετώπιζε τις συνέπειες ως δράστης απόπειρας δολοφονίας ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ (αφού κατέχει και γνωρίζει ότι αυτά τα ζώα είναι φονικά). Δεν υπάρχει εδώ πέρα αμέλεια. Αμέλεια είναι όταν αφήνεις το φαγητό να καεί. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

ο ιδιοκτητης ειναι παρα πολυ ανευθυνος εχω κινδυνευσει και εγω απο τα 2 αυτα σκυλια τα οποια ενω δεν ειναι εκπαιδευμενα ο ιδιοκτητης ειναι στον κοσμο του και δεν παιρνει καμμια μα καμμια προφυλαξη αντιθετως πιστευει πως μπορει να τα ελεγξει, πρεπει να επεμβει εισαγγελεας θα γινει και αλλο κρουσμα