Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΙΤΕΑ...Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης στον πεζόδρομο με τους πρώην φοίνικες!
























ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΝΤΡΟΠΗΣ!!!

Από τις αρχές του Δεκεμβρίου ακούμε και διαβάζουμε από τις τοπικές Αρχές για ευχές, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, ευχαριστήρια και άλλα πολλά λόγω των Άγιων Ημερών! Δεν διαβάσαμε όμως τίποτα για την επικινδυνότητα της πλαζ των ΠΡΏΗΝ ΦΟΙΝΊΚΩΝ ή παραλία "ΜΑΪΑΜΙ".

Έκτος την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο πεζόδρομος την ημέρα, το βράδυ μεταμορφώνεται σε τοπίο τρόμου! 

Πού είναι οι υπεύθυνες Αρχές; Λιμενικό Ταμείο, Δημοτική Ενότητα Ιτέας; Μήπως ο Σύλλογος των καταστηματαρχών έκανε κάτι και δεν το δημοσίευσε; Υπάρχουν και κει καταστήματα!

 Έχουν περπατήσει το κομμάτι αυτό της παραλίας το βράδυ; Μάλλον ασχολούνται ακόμη με τον φωτισμό του λόφου των Αγίων Αναργύρων!

Κυρίες και κύριοι αρμόδιοι, αφού τελειώσετε με τις εκδηλώσεις και τις απαραίτητες (για εσάς) φωτογραφίσεις, δώστε  σοβαρότητα στα προβλήματα που δυσφημίζουν την πόλη μας. 

Π.χ. Φανταστείτε ένα σοβαρό ατύχημα στην σκουριασμένη μεταλλική γέφυρα του πεζόδρομου, να πάρει διαστάσεις εκτός του Δ. Δελφών!

Δεν ζητάμε τη Ρόδα του Καμίνη! Μερικές λάμπες θέλουμε!!!

ΦΩΤΟ και VIDEO

 




Από facebook

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ιτιώτες με τη μεγάλη ιδέα τους και το "νησί" τους που είναι καλύτερα στολισμένο από τη νέα Υόρκη όπως λένε... Ρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας ευτυχώς που θα φύγω από την πόλη αυτή. Κόμπλεξ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν φταίει η πόλη ή η τοποθεσία της , ή το στήσιμό της , που είναι αποτέλεσμα πολεοδομικού σχεδιασμού ξένων και όχι Ελλήνων...ευτυχώς!
Εμφανέστατα , σας έχει πειράξει το ύφος και ο χαρακτήρας κάποιων κατοίκων της, επαναλαμβάνω κατοίκων της και όχι Ιτιωτών μιας και οι λιγοστοί πλέον Ιτιώτες , (που το μόνο κόμπλεξ τους είναι το παράπονο για την εγκατάλειψή της από την Πολιτεία) , πονάνε τόσο για την περιοχή τους όσο και για την απρεπή αντιμετώπιση κάποιων φιλοξενούμενων , όπως εσείς .

Εύχομαι να περάσετε καλά εκεί που θα πάτε.-

Ανώνυμος είπε...

εεεε!! αφήστε και λίγο χώρο για τα καλικατζάρια να κυκλοφορούν, μέρες πούναι
---γηϊνοανέβατος---

Ανώνυμος είπε...

Εεε οπως και να το κανεις τα νησια το χειμωνα εχουν προβληματα………..

Ανώνυμος είπε...

Αν πονουσαν οι Ιτιωτες, θα εκαναν κατι για ολη αυτη την εγκαταλειψη της παραλιακης. Ποια πολη κοντινη ειναι τοσο χαλια? Το Γαλαξειδι? Η Ναυπακτος? Το Κιατο? Το Ξυλοκαστρο? Οι Ιτιωτες εχουν συνηθισει αυτη την υποβαθμιση και αδιαφορουν.

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που υπαρχουν κ αυτα τα χαλια μπας κ φυγουν καμποσοι 'επηληδες' κ ξεβρωμιση ο τοπος...2-3 χιλιαδες κ πολλους λεω να μεινουν θα περναμε μια χαρουλα.