Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Φρένο σε εκλογές από το Άμπου Nτάμπι


Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε δημοσιογράφους στο Άμπου Ντάμπι για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
Τέλος στην σεναριολογία που θέλει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θέλησε να δώσει ο πρωθυπουργός,Αλέξης Τσίπρας, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μιλώντας σε δημοσιογράφους και κληθείς να σχολιάσει όλα όσα ακούγονται για πρόωρες εκλογές τόνισε πως «η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές είναι η Ελλάδα».
AdTech Ad

"Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές είναι η Ελλάδα"

Αφορμή για την συζήτηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με δημοσιογράφους ήταν ορισμένες χώρες οι οποίες προχωρούν στην λαϊκή ετυμηγορία το επόμενο διάστημα. Αναφέρθηκε επίσης στο επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και την προσπάθεια αναβάθμισης των σχέσεων των δυο χωρών, αλλά και στη συζήτηση που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι πλέον στο χέρι του Τσίπρα οι εκλογές. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταρρέουν και αντιμετωπίζουν την οργή των πολιτών. Σε λίγο το συνολικό ποσοστό τους θα είναι μονοψήφιο. Δεν είναι τυχαίο ότι κανένας πλέον δεν παραδέχεται ότι ψήφισε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όλοι τους βρίζουνε. Οι εκλογές έρχονται!