Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, που οι φορολογικοί δείκτες τροποποιούνται και πολλές κυβερνητικές αποφάσεις έρχονται 


σε εφαρμογή πριν καλά γίνουν κατανοητές από τους άμεσους εμπλεκόμενους φορείς – κυρίως στο χώρο του επιχειρείν- η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αν. Στερεάς Ελλάδας και ο Εμπορικός & Εξαγωγικός Σύλλογος Ιτέας έλαβαν πρόσφατα την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τα μέλη τους για τις αλλαγές που έρχονται το 2017 στον ασφαλιστικό τομέα καθώς όσον αφορά τα «κόκκινα δάνεια» και τα ζητήματα χρηματοδότησης. Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» ήταν και εκεί!
Η ημερίδα τους έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, γεγονός που γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη τους διοργανωτές, όπως εξηγεί στην «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» και η δραστήρια Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Εξαγωγικού Συλλόγου Ιτέας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αν. Στερεάς Ελλάδας και εκπρόσωπος στην ΕΣΕΕ κα Αργυρώ Καρακώστα.
Αναλυτικά, στην ημερίδα της Ιτέας, για τις αλλαγές που έρχονται στον ασφαλιστικό χώρο η ενημέρωση έγινε από τον κ. Δημήτριο Μούρλο, Δικηγόρο και ειδικό συνεργάτη της ΕΣΕΕ, ο οποίος εξήγησε τι αλλάζει στον κλάδο των εμπόρων και των επαγγελματιών από το νέο χρόνο.
Ακολούθως, η κα Παναγιώτα Γεωργουλάκου και ο κ. Σωκράτης Χαραλάμπους, Οικονομολόγος και Δικηγόρος αντίστοιχα, εξήγησαν όλες τις δυνατότητες και τις παραμέτρους του νόμου για τα «κόκκινα δάνεια».
«Η εκδήλωσή μας αυτή στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς είδαμε πως τα μέλη μας «διψούν» για άμεση ενημέρωση, έχουμε πολλές απορίες και πολλά προβλήματα που ενδιαφερόμαστε να μάθουμε πως θα τα ξεπεράσουμε μέσα από τους ειδικούς. Φαίνεται πως αντίστοιχες πρωτοβουλίες πρέπει να συνεχιστούν και αυτό θα κάνουμε» συμπλήρωσε η κα Καρακώστα.
Να σημειωθεί πως από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αν. Στερεάς Ελλάδας παραβρέθηκαν οι  κκ. Σαμαράς Δημήτρης πρόεδρος, Παναγιώτης Καπουκίνης Γενικός Γραμματέας και τα μέλη κκ. Λάμπρος Αντωνίου , Βασίλης Γκούβας και Μάκης Κοντογεώργος. Ακόμη, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φωκίδας κ. Γιώργος Γαζής, ο πρώην Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Μυταράς, ο Πρόεδρος των Λογιστών της Φωκίδας και πολλά μέλη τους και φυσικά μέλη του Εμπορικού & Εξαγωγικού Συλλόγου Ιτέας.
3
1
http://www.endelfoisonline.gr/