Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ( ΙΤΕΑ 31/3 ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΣΑ 1&2/4)


Σχετική εικόνα

Το FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στο Νομό Φωκίδος και συγκεκριμένα την Παρασκευή 31 Μαρτίου στην Ιτέα και το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Απριλίου στην Άμφισσα.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με δυο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή με πολλές συμμετοχές όχι μόνο από την περιοχή αλλά από όλη την χώρα.

Στην εκθεσιακή του μορφή εταιρίες, επιχειρήσεις ,φορείς και παραγωγοί θα εκθέσουν υπηρεσίες, προϊόντα ενώ θα τους δοθεί η δυνατότητα επαφής με επισκέπτες και επιχειρηματίες για την εξεύρεση πεδίων συνεργασίας. Στη συνεδριακή του μορφή καταξιωμένα στελέχη της αγοράς θα αναπτύξουν και παρουσιάσουν τις απόψεις και θέσεις τους για μια σειρά ζητημάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Το FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ έχει στόχο να αναδείξει και προβάλλει την ευρύτερη περιοχή και να αναζητήσει λύσεις και προτάσεις που θα μπορέσουν να την αναδείξουν και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

Καινοτομία της τριήμερης εκδήλωσης είναι η παρουσία εκπροσώπων από πρεσβείες ξένων χωρών με έντονο το ενδιαφέρον για επιχειρηματικές συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6993000574

Δεν υπάρχουν σχόλια: