Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Τίποτα δεν είναι τυχαίο..Χρήστο, Γιάννα, Δημήτρη σας ευχαριστούμε!


Κάθε σώμα έχει και μία καρδιά, κάθε κύτταρο και έναν πυρήνα.
 Είναι εκεί είτε για να δίνουν ζωή σε ένα όραμα είτε γίνονται η δύναμη που έλκει ετερώνυμα πολλές φορές πράγματα και τα κάνει ένα σώμα…
Σε μία σύγχρονη πόλη όπως η Ιτέα που οι κάτοικοι τις ακόμα καλά καλά δεν έχουν αποκτήσει τοπική συνείδηση, ο αθλητισμός οικοδόμησε υπομονετικά και προοδευτικά τις βάσεις της συνοχής και της ενότητας μας…
Τα παιδιά αυτά –αθλητές και προπονητές- συσπειρώσανε τον πολυποίκιλο και εθνολογικά πολυμορφικό κόσμο που περικλείει  ο Κρισσαίος κόλπος….
  Μία πόλη – Μία ομάδα -  Ιτέα πάνω από όλα…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Τι ημέρα και αυτή… μέρα κατά την οποία δέκα παλικάρια έκλαψαν από χαρά ενώ πέρσι έκλαιγαν γοερά από στεναχώρια! Πώς να μην κλάψω κι εγώ σήμερα βλέποντας τους κόπους και τις θυσίες τους να ανταμείβονται. Ας είναι αυτός ο τίτλος η αρχή για παντοτινές επιτυχίες στην ζωή τους γενικά. Δεν έχουν σημασία οι τίτλοι σε αυτήν την ηλικία αλλά η προετοιμασία των παιδιών για υψηλότερα σκαλοπάτια…. Συγχαρητήρια στην ομάδα ακαδημίες Χαλκίδας για την συνολική παρουσία τους στο πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο μπράβο στην τεράστια προσωπικότητα του μπάσκετ που λέγεται  George Gyftonikolos και ένα ακόμα πιο μεγάλο στον καλύτερο κόουτς της περιοχής μας Vassilis Bratsiakos για την εφτάψυχη ομάδα τους!  (σημείωση: ναι! πρόκειται για τους αντίπαλους από την Χαλκίδα που ευχαριστεί)   Στα δικά μου παλικάρια εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς …. I LOVE YOU GUYS!! "
Χρήστος Μωραΐτης κόουτς

Σχόλια:
Όταν γίνεται καλή δουλειά από νωρίς, νομοτελειακά θα έρθουν και οι τίτλοι. Όσοι ξέρουν την δουλειά που γίνεται στην Ιτέα, πανηγυρίζουν σήμερα. Καταπληκτικός ο προπονητής τους, όχι για τον τίτλο αλλά επειδή δημιουργεί αθλητές και διαμορφώνει χαρακτήρες...
Ιωάννα Καλλία Πολλά συγχαρητήρια Χρήστο σε σένα και στους αθλητές σου... Πολλά μπράβο για το ήθος σου, τυχερά τα παιδιά που σε έχουν δίπλα τους! Καλή συνέχεια και πάντα με επιτυχίες!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ Μπράβο Χρηστάρα μου σε σένα και τα παιδιά σου....Καλή συνεχεία στην επόμενη φάση....Ότι και να πούμε για την δουλειά και την προσφορά σου είναι λίγο....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΥΦΤΟΝΙΚΟΛΟΣ Η παρουσία σου και μόνο κάνει το μέλλον αυτών των παιδιών λαμπρό πρέπει εκεί στην Ιτέα να είναι πολύ περήφανοι   Έλα τέλος πολλά κοπλιμέντα σου έκανα σήμερα...

"Ο Γιώργος Γυφτονικολός μπορεί να είδε την ομάδα του να χάνει στο χθεσινό τελικό απέναντι στην Ιτέα αλλά είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα του που όπως είπε χαρακτηριστικά απέκτησε πλέον το σεβασμό όλης της Ένωσης.
Παράλληλα, ευχήθηκε στην Ιτέα την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην επόμενη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος.
Ο χθεσινός τελικός ήταν συναρπαστικός, ήταν ένα ματς που πήγε στον πόντο τον οποίο κέρδισαν τα πιο έμπειρα παιδιά της Ιτέας, που προπονούνται πιο πολλά χρόνια μαζί απ” ότι εμείς, που ήταν πιο ομάδα, παιδιά που έχουν πολλές παραστάσεις συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα ανδρών της Α” ΕΣΚΑΣΕ.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο φίλο μου και μπασκετικό μου αδερφό Χρήστο Μωραϊτη και εύχομαι στο εφηβικό της Ιτέας να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

George Papapostolou χρησταρα η δύναμη σου μαζί με αυτή των παιδιών ήταν σίγουρα το όπλο σας για την κατάκτηση του πρωταθληματος....εύχομαι πάντα να είστε πρωταθλητές στο παρκέ και στην ζωή.
Kwstas Kolioukos Congratssssss στον καλύτερο προπονητή της κεντρικής Ελλάδας με διάφορα από τον 2ο..πάντα επιτυχίες και πάντα να προωθείς τους μικρούς όπως κανείς τόσα χρόνια!



"Στον απόηχο της σπουδαίας νίκης της γυναικείας ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι , στον όμιλο ανόδου στη β εθνική, με 3-1 σετ επι του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, θα θέλαμε να αναφερθούμε στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά που σε αγώνα βόλεϊ, το γήπεδο γεμίζει από φίλαθλους όλων των ηλικιών, αθλήτριες μας από το τμήμα του μίνι βολεύω ως και το αγωνιστικό των κορασίδων, οι γονείς και συγγενείς τους, φίλοι του συλλόγου, φίλαθλοι και κάτοικοι της περιοχής, δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, έδωσαν ρυθμό στην ομάδα και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, συντέλεσαν στην πολύ καλή εμφάνιση και νίκη.
Μπορεί η νίκη και η κατάκτηση των στόχων να είναι ο σκοπός μας, αλλά εξίσου σημαντικό είναι μέσα από αυτές τις εμφανίσεις να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό.
Σε μια εποχή και τα παιδιά έχουν πολλές υποχρεώσεις και δέχονται πολλές πιέσεις, που οι πειρασμοί είναι πολλοί και είναι εύκολο να παρεκτραπούν, ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει και να τα γεμίσει με εφόδια για την υπόλοιπη ζωή τους.
Ευχαριστούμε επίσης το "καρτέρια" για το αφιέρωμα του στο χθεσινό παιχνίδι.
Δέσμευση μας είναι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επιτύχουμε το φετινό μας στόχο , για να ανεβάσουμε τον σύλλογο, την πόλη μας και τον νομό μας σε υψηλοτέρα σκαλοπάτια στο κομμάτι του αθλητισμού.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η προσπάθεια μας και η προσφορά μας στον τόπο θα συνεχιστεί.."

Γιάννα Πούλου

Eirini Aspioti Γιάννα μου σε σας οφείλεται όλο αυτό!!!! Δε θα ήμασταν τόσο φανατικοί κ  υποστηρικτικοι αν δεν είχαμε θέαμα στ ξαναλέω!!!! Είναι περήφανη όλη η Ιτέα σήμερα όλοι μιλάνε γ τις επιτυχίες των ομάδων σε μπάσκετ βόλεϋ κτλ Περιμένουμε ήρεμα τους επόμενους αγώνες τα φιλιά μου!!!
Χάρης Αναστασίου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ΄ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ Σ΄ ΟΛΑ Τ΄ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ!!!!!! .....ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!!! ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!! ......ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!




Με αφορμή τη λήξη της θητείας του Δ.Σ. θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του για την εμπιστοσύνη και την στήριξη την οποία έδειξαν στο πρόσωπό μου. Όλοι στάθηκαν δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα, στις νίκες και κυρίως στις ήττες. Πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν κάθε μας πρόβλημα.
Σοφία, Γεωργία, Αγλαΐα, Κώστα, Ευθύμη, Δημήτρη ένα μεγάλο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κουλουμπούρος Δημήτρης





  Με ακόμη μια σημαντική νίκη προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας στον μαραθώνιο του εφετινού πρωταθλήματος αυτή την φορά απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου (μια εκ των διεκδικητών του τίτλου) με τελικό αποτέλεσμα 4-2.
Σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος, δύναμη, καλό θέαμα κι από τις δύο ομάδες και με την διακύμανση του σκορ έτσι ώστε να κρατάει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ομάδα μας έχοντας τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή του αγώνα χάρη στο γρήγορο γκολ που πέτυχε μόλις στο 6' με το τον Χαρδαλούπα, θα μπορούσε να έχει " καθαρίσει" τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο αν ήταν πιο εύστοχη στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στην αντίπαλη περιοχή.
Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε ο Αστέρας στο β μέρος και πιέζοντας τον αντίπαλο κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με κοντινό πλασέ του Bogdani στο 70' και ύστερα από όμορφη προσπάθεια του Δαμιανού.Οι φιλοξενουμενοι όμως αντέδρασαν και πέντε λεπτά αργότερα μείωσαν σε 2-1.
Γρήγορα όμως αντέδρασε και ο Αστέρας,που στο 80' μετά από ασίστ του Καρδαρα με παραλήπτη και σκόρερ τον Χαρδαλούπα, έκανε το 3-1 και δύο τα προσωπικά του γκολ.Με την σέντρα κι ενώ οι Ποδοσφαιριστες της ομάδας μας πανηγύριζαν το τρίτο τέρμα, οι φιλοξενουμενοι στο 81' κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ και να μειώσουν εκ νέου για το 3-2. Πάλι όμως η αντίδραση της ομάδας μας ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα στο 84' ο Καρδαράς με υπέροχη ατομική προσπάθεια έγραψε το τελικό 4-2.

Η σύνθεση του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ :(Λιβας) Ζωμένος, Βάσος, Δριβας, Κοντογιωργος, Καλύβας, Κατσικωστας (89' Βελλής) Τοπούζι Α.(80' Γκούλτας) , Αλολάρης, Χαρδαλούπας, Bogdani, Δαμιανός (75' Καρδαράς)
Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας στον απόηχο της σημερινής σημαντικής νίκης της ομάδας μας,θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στον επί σειρά ετών παράγοντα και φίλο της ομάδας μας Σπύρο Κουλουμπούρο για τον χαμό του πατέρα του...





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Αντε και καλή τύχη μάγγες.... συγχαρητήρια
---γηϊνοανέβατος---