Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

“Η είδηση είναι ότι ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γραβιάς, δεν έχει ακόμα παραιτηθεί!”


Σημαία – δώρο στο ιστορικό Χάνι της Γραβιάς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



Την προηγούμενη Κυριακή, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου, του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκεύθηκε την περιοχή μας και ειδικότερα το Vagoneto και το Χάνι της Γραβιάς. Στο Χάνι, διαπίστωσε το χάλι στο οποίο βρισκόταν η Σημαία στον ιστό, το είπε στον Κυριάκο και εκείνος έστειλε στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, μία σημαία.

“Η είδηση είναι ότι ο Πρόεδρος του Τοπικού, δεν έχει ακόμα παραιτηθεί!”

Από το facebook - Ευάγγελος Παπούλιας

Το δημοσίευμα από την εφημερίδα «Καθημερινή»

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από συνεργάτες του ότι η σημαία στο ιστορικό Χάνι της Γραβιάς έχει υποστεί σημαντικές φθορές. Άμεσα, ανέλαβε ο ίδιος προσωπικά την πρωτοβουλία να στείλει στον Πρόεδρο της Τοπικού Συμβουλίου Γραβιάς, κ. Θεόδωρο Αβράμπο μια καινούργια σημαία.

Στην επιστολή που συνόδευε τη σημαία, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, προς τον κ. Αβράμπο: «Νιώθω ειλικρινά ότι αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στην Ελλάδα που θέλουμε για τα παιδιά μας. Για αυτό, δέξου τη σημαία που σου στέλνω, ως ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία του τόπου μας».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμεση παραιτηση οχι μονο του προεδρου,αλλα κ των δυο αντιδημαρχων. Μαιρουλας κ Γιαννη.Αλλα δυστηχως δεν υπαρχει φιλοτιμο.

νικος είπε...

Όταν έχεις θέση ,δεν υπάρχει φιλότιμο!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα μελη της ΝΔ εδώ στο νομό δεν θα επρεπε να καταδικάσουν την προσβολή -πατατα του αρχηγού του κόμματος τους στην περιοχή μας;;;

Ανώνυμος είπε...

Η σημαία σχιστηκε από τον αέρα και την άλλαξαν της 4 τέσσερες μεταλλικές κολόνες φωτισμού 2 δύο στο μνημείο Ανδρούτσου και 2 δύο στην Πλατεία ποτε θα της βάλουν επάνω στα πεζοδρόμια όπως είναι σε Μαριολατα _Πολυδροσο και παντού για αποφυγή ατυχημάτων. Στην Τσοτσικα γιατί έβαλαν 2 δύο σωλήνες και οχι Γούρνες όπως ήταν στη μελέτη. Για πιο λόγο αν και είχα κάνει στο Δήμο καταγγελία δεν κάνατε τίποτα τόσο......
είστε.Το ότι της σπάσανε άγνωστοι κάνατε καταγγελία στο Α .Τμήμα και μήνυση κατ' αγνώστων. Επίσης δεν μου επιτρέψετε μέ δικα μου έξοδα να βάλω κάγκελα δεξιά και αριστερά για προστασία των μικρών παιδιών που παίζουν εκεί άλλα με κατηγορησατε και από επάνω. Σας λοιπαμε είστε......οχι στο τετράγωνο αλλά στον κύβο .