Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου και οι επιλεκτικές συναντήσεις...


Η προχειρότητα, μεταξύ των άλλων, είναι και ένδειξη μη σεβασμού.


1. Ούτε για τα προσχήματα δεν υπάρχει δίπλα τους μια σελίδα με πέντε γραμμές, να σημειώσει ο ένας τι έμαθε από τον άλλο.
2.Ο χρόνος που έχει χαθεί από την πυρκαγιά στον ελαιώνα και από την στάση εργασιών του εργολάβου ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε για να ωριμάσουν και αναθεωρηθούν μελέτες για παράλληλα έργα στον ελαιώνα, όπως πυροπροστασία και αξιοποίηση υδάτων.
2. Δεν ετέθη εκ νέου και από κανέναν ουσιαστικα - συναντησεις, παραστασειε, κοινοβουλευτικος ελεγχος ,η σχέση ΕΥΔΑΠ με το εργο.
3. Με την ένταξη του παραδοσιακού στο νέο πρόγραμμα,γιατί δεν υπάρχει αναφορά;;
4.πεδιάδα Μόρνου, περιφέρεια και υπουργείο δεν έχουν ασχοληθεί στο ελάχιστο.
5. Φράγμα Τολοφωνος. Όλα τα βρίσκουν έτοιμα. Το έργο τυπικά και ουσιαστικά μπορεί να είναι γέφυρα στο νέο πρόγραμμα 2014-2020. Πετούν χαρταετό και καποιοι λιβανιζουν τον κ. Βουλευτή.
6. Καμία προσπάθειά για τα προβλήματα περί της λίμνης Μόρνου.
7. Καμία προσπάθειά για τα θεματα με βοσκοτόπια.
Είναι κρίμα.

ΥΓ. Και ένας Υπουργός δεν πάει κάπου για να δει φίλους και γνωστούς. Βλέπει κόσμο, άλλα και τους αιρετούς κάθε περιοχής. Δεν είναι παλιομοδίτικο. Και αυτό σεβασμός ειναι...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ποιός μιλάει...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ) ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

μάζεψε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία...έτσι κι αλλιώς είσαι persona non grata γενικότερα...
Ο κόσμος θέλει "γκεσέμια" και όχι γίδες..

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τα "ρίχνετε" στην Αφροδίτη, κοιτάξτε που μας πάνε οι μπετόστοκοι του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίζετε. Τι έκανε ο Κωστοπαναγιώτου, που μας έταζε λαγούς με πετραχήλια. Απολύτως τίποτα. Το απόλυτο μηδέν. Δεν μπορεί, ούτε θέλει να κάνει το παραμικρό για τον τουρισμό, το περιβάλλον, την οικονομία του τόπου. Όσοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ιδίως τους άχρηστους πολιτικά τοπικούς εκπροσώπους τους είναι συνένοχοι στην καταστροφή του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δε μας λες ρε φιλε τι εκανε η μανδρεκα?