Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΑΜΦΙΣΣΑ... Το νερό επιστρέφει στο προσκήνιο - Επιδείνωση της ποιότητάς του, λένε οι "Πολίτες στο Προσκήνιο", για αλλαγή χρώματος συχνά μίλησε ο κ. Ταγκαλής




Το χημικό μηχανικό του δήμου ζήτησαν να παραστεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο οι Πολίτες στο Προσκήνιο καταγγέλλοντας επιδείνωση της ποιότητας του νερού.
Ειδικότερα η κ. Γιώτα Κασούτσα εκ μέρους της παράταξης υποστήριξε τα εξής:
«Καταγγέλλουμε, ότι  η  ποιότητα πόσιμου νερού στην Άμφισσα έχει χειροτερεύσει.
Δοθέντος ότι έχει προσληφθεί από τον Δήμο  χημικός μηχανικός ως σύμβουλος, ζητάμε να κληθεί αυτός στο δημοτικό συμβούλιο προς ενημέρωση του σώματος.
Αν τυχόν υπάρχουν προβλήματα στο δίκτυο, που επηρεάζουν την ποιότητα του πόσιμου νερού, τα οποία ως δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να γνωρίζουμε,  ζητάμε να ενημερωθούμε γι’αυτά σήμερα αρμοδίως».
Η ερώτηση των ΠσΠ ενισχύθηκε και από την παρατήρηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, υποστηρίζοντας ότι συχνά το χρώμα του νερού αλλάζει και φαίνεται με το μάτι.
Ο κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος που αναπλήρωνε το Δήμαρχο, ο οποίος αποχώρησε μετά τη συζήτηση για το γηροκομείο λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, δήλωσε ότι δε γνωρίζει να υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα με το νερό αυτή την περίοδο. Προχώρησε όμως σε μια γενικότερη παρατήρηση ως προς τις τοποθετήσεις των ΠσΠ για το συγκεκριμένο θέμα, διερωτώμενος πως στοιχειοθετούνται και από ποια στοιχεία προκύπτουν. «Που στοχεύουν αυτές οι παρατηρήσεις, θέλουμε να σπείρουμε τον πανικό στους δημότες, πως στοιχειοθετούνται αυτές οι καταγγελίες. Είναι άλλο πράγμα να συμβεί σε κάποια στιγμή μια βλάβη και άλλο να λέμε ότι το νερό είναι ακατάλληλο», τόνισε.
Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα δοθεί αρμοδίως απάντηση από την κ. Ανδρεοπούλου. Πάντως μέχρι στιγμής το πρόβλημα του νερού αποδεικνύεται εποχιακό, αφού συζητείται μόλις μυρίσει Άνοιξη, αλλά όλο το χειμώνα δεν απασχολεί κανέναν.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδω Φωκιδισταν!!!!Εκατο χρονια τα ιδια λεμε...κανεις δεν ενδιαφερεται!!!