Σάββατο 29 Απριλίου 2017

13ο Ζώδιο: Ο Έλληνας Φυσικός από του Δελφούς που "μίλησε" πριν τη NASA!

  • 13ο Ζώδιο: Ο Έλληνας Φυσικός που "μίλησε" πριν τη NASA
Ένας Έλληνας Φυσικός από τους Δελφούς ήταν από τους πρώτους επιστήμονες που είχε μιλήσει για τον 13ο αστερισμό πολύ πριν από την επίσημη αναγνώριση της NASA.



 Πρόκειται για τον Βασίλη Κανάτα, ο οποίος μάλιστα είχε εκδόσει και ένα σχετικό βιβλίο το 2011, επιμένοντας ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο ζωδιακός κύκλος θα πρέπει να αλλάξει.  Πέντε χρόνια μετά, ήρθε η δικαίωσή του.

Κύριε Κανάτα, έχετε μιλήσει για το 13ο ζώδιο από το 2011, με την έκδοση του σχετικού βιβλίου. Θεωρείτε μια μορφή "δικαίωσης" τις τελευταίες ανακοινώσεις της NASA;
Σίγουρα ναι. Η NASA ούτε λίγο ούτε πολύ προτείνει να ακολουθήσουμε τον δρόμο των 13 Ζωδίων. Δεν είναι υπέρ της αστρολογίας όμως προτρέπει όσους ανθρώπους την ακολουθούν να το κάνουν με τρόπο που δεν αντίκειται στην επιστημονική αλήθεια .
Πού στηρίζεται λοιπόν ο ισχυρισμός για την ύπαρξη του 13ου αστερισμού;
Ο 13ος Αστερισμός ή Ζώδιο είναι μια υπαρκτή πραγματικότητα. Είναι μια περιοχή του Ουρανού μάσα από την οποία περνά ο Ήλιος κατά την φαινομένη πορεία του γύρω από την Γη μας. Η περιοχή αυτή περιέχει ένα συσωμάτωμα άστρων που αν τα ενώσουμε νοητά σχηματίζουν την μορφή του Οφιούχου.
Ποια είναι η σχέση της Αστρονομίας με την Αστρολογία και κατά πόσον μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι προστίθεται ένα 13ο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο;
Η Αστρονομία και η Αστρολογία είχαν πάντοτε παράλληλες πορείες με την πρώτη να υποστηρίζει επιστημονικά την δεύτερη. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι το 13ο Ζώδιο είναι η αληθινή απεικόντιση της πραγματικότητας ενώ η παλιά κατάσταση των 12 Ζωδίων έχει ξεπεραστεί για καθαρά επιστημονικούς λόγους. Δηλαδή λόγω της μετακίνησης της Γης μας σε σχέση με την Ουράνιο Θόλο. Κάτι που ονομάζεται μετάπτωση των Ισημεριών.
Εάν δεχτούμε ότι ισχύει αυτό, τι επιπτώσεις έχει σε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα;
Αυτό ισχύει 100% και όποιος έχει αντιρρήσεις μπορεί να συμβουλευτεί την NASA. Οι επιπτώσεις σε Αστρολογικό επίπεδο είναι η εισαγωγή ενός 13ου Ζωδίου, του Οφιούχου, ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Τοξότη.
Κατά πόσον υπάρχει αυτήν την στιγμή το ενδεχόμενο να καθιερωθεί η θεωρία των 13 Ζωδίων ως η επικρατούσα;
Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το λύσει η ίδια η ζωή. Το ότι η θεωρία των 13 Ζωδίων είναι πιο κοντά στις επιστήμες και την Αστρονομία μετρά υπέρ της. Ο κόσμος όμως θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει να πιστεύει στις αλχημείες των 12 Ζωδίων ή αν θα επιλέξει τα 13 Ζώδια που στηρίζονται από την Αστρονομία.
Σε πόσες γλώσσες κυκλοφορεί το βιβλίο σας και που μπορούμε να το βρούμε;
Το βιβλίο μου "Αστρολογία των 13 Ζωδίων" κυκλοφορεί στα Ελληνικά και τα Αγγλικά με τίτλο: "Astrology of the 13 Signs of the Zodiac"
Υπάρχει σε Ελληνικά βιβλιοπωλεία του internet.  Στα Αγγλικά μπορείτε να το βρείτε στο Amazon, B&N και σε πολλά βιβλιοπωλεία σε απλή και ηλεκτρονική μορφή (ebook).
Έχετε σκοπό κάποια παρουσίαση στο εξωτερικό;
Ναι, βρίσκομαι σε επαφή με οπαδούς της Αστρολογίας των 13 Ζωδίων στην Αμερική με απώτερο σκοπό την παρουσίαση της θεωρίας μου εκεί.
ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η NASA
Σε πρόσφατη έρευνά της η NASA υποστήριξε ότι στον αρχικό ζωδιακό κύκλο υπήρχαν 13 αστερισμοί.
Πριν από 3.000 χρόνια όμως, οι Βαβυλώνιοι εκπονώντας το σχέδιο του ζωδιακού κύκλου και θέλοντας να πετύχουν την απόλυτη αρτιότητα (12 μήνες, 12 ζώδια), άφησαν στην απ' έξω τον «φτωχό» αστερισμό του Οφιούχου
Δείτε τι ζώδιο είστε τελικά:
Αιγόκερως: 20 Ιανουαρίου – 16 Φεβρουαρίου
Υδροχόος: 17 Φεβρουαρίου – 11 Μαρτίου
Ιχθύς: 12 Μαρτίου – 18 ΑπριλίοY
Κριός: 19 Απριλίου – 13 Μαΐου
Ταύρος: 14 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Δίδυμος: 22 Ιουνίου – 20 Ιουλίου
Καρκίνος: 21 Ιουλίου – 10 Αυγούστου
Λέων: 11 Αυγούστου – 16 Σεπτεμβρίου
Παρθένος: 17 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου
Ζυγός: 31 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου
Σκορπιός: 24 Νοεμβρίου – 29 Νοεμβρίου
Οφιούχος: 30 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου
Τοξότης: 18 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

http://www.newgreektv.com/index.php?option=com_k2&amp%3Bview=item&amp%3Bid=20861%3A13-zodio-o-ellinas-fysikos-pou-milise-prin-ti-nasa&amp%3BItemid=782

Δεν υπάρχουν σχόλια: