Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ -ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ : “Καθαρισμός αγροτεμαχίων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου”




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Άμφισσα,  28.04.2017
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                                                                   
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ                                                             
                                                                                 
Διεύθυνση: Γ&Φ ΤΣΙΓΚΑ 14                            
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                           
Τηλέφωνο: 2265072009     
FAX: 2265022094


ΘΕΜΑ: “Καθαρισμός αγροτεμαχίων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου”
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι σήμερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή του ελαιώνα της Τ.Κ. Σερνικακίου, η οποία με την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας κατεστάλη εγκαίρως και δεν έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις. Από την παρουσία στελεχών μας στην περιοχή διαπιστώθηκε ότι στα παρακείμενα αγροτεμάχια δεν είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού τους από τα ξερά χόρτα, με αποτέλεσμα να αποτελούν επικίνδυνες εστίες εκδήλωσης  πυρκαγιών.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας, ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων στον ελαιώνα, να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού των ιδιοκτησιών τους, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, προκειμένου να αποσοβήσουμε αντίστοιχες καταστάσεις. Εφιστούμε την προσοχή όλων κάνοντας σαφές ότι η υποχρέωση αυτή δεν είναι μόνο ατομική αλλά κοινωνική και απαραίτητη για την διαφύλαξη των περιουσιών όλων μας.
     
   -------------------------------------------------------------------------------------------
Η Αντιδήμαρχος
Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας



Μαρία Ζ. Ανδρεοπούλου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μονοπατι που βρισκεται πισω απο το Γυμνασιο και οδηγει στο κοιμητηριο ποιος ειναι υποχρεομενος να το καθαρισει κυριοι της Δημοτικης ενοτητας ????? Ντροπη σας επειδη δεν φαινεται γι αυτο δεν τον καθαριζεται ? Ξερετε ποσος κοσμος πηγαινει απο εκει ή για το Γυμνασιο ή για το κοιμητηριο κ.λ.π. για να αποφυγει τον κινδυνο της κινησης του κεντρικου δρομου ???