Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΒΩΞΙΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ Α.Ε ΄΄ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΟ΄΄




ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΒΩΞΙΤΗ
ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ Α.Ε
΄΄ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΟ΄΄

Συνάδελφοι,

1Η ΜΑΗ   ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Τιμώντας όλους εκείνους που με τους αγώνες τους διεκδίκησαν και πέτυχαν τα βασικά θεμελιώδη εργατικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα.
Τιμούμε όσους διαχρονικά σήκωσαν το ανάστημά τους απέναντι στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις τους.
Στον ίδιο δρόμο συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια σε όσους σήμερα μας θέλουν να μην μιλάμε, να μην ακούμε να μην βλέπουμε τα προβλήματα που έχουμε και να σιωπούμε. Το σωματείο μας αντλεί τη δύναμη του από τους συνάδελφους που μας στηρίζουν όπως φάνηκε και στην πρόσφατη, παράνομη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της εταιρείας την περασμένη εβδομάδα με πρωτοβουλία «κάποιων» που θέλουν την διάλυσή του σωματείου, επιδίωξη που δεν έχει κρύψει άλλωστε και η ίδια η διεύθυνση της  εταιρίας.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους σκληρά  δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, αλλά και με τους λαούς της Ευρώπης που δοκιμάζονται, ενάντια στα μνημόνια, την κατάργηση των κοινωνικών ασφαλιστικών και εργατικών μας δικαιωμάτων, ενάντια στην  εξαθλίωση και τη φτώχεια που μας έχουν οδηγήσει.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους εργάτες στα μεταλλεία να συμμετέχουν στην Πρωτομαγιάτική Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, να κάνουν ακόμα ένα βήμα με την παρουσία τους στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα στον αγώνα μας για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, για αυξήσεις στους μισθούς.
Απεργούμε και διαδηλώνουμε την ΔΕΥΤΕΡΑ  1η Μάη.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΜΑΗ ΑΜΦΙΣΣΑ ΠΛ.ΛΑΟΥ 10.00 π.μ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: