Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Δελτίο τύπου με τα συλλυπητήρια της Δ.Ε Άμφισσας για τον θάνατο του Π.Παναγιωτόπουλου που διακρίθηκε για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.-

      Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΦΙΣΣΑ

        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
               ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
                ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΑΜΦΙΣΣΑ  24.05.2017  
       
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Το Συμβούλιο της Δ.Κ. Άμφισσας πληροφορήθηκε με ιδιαίτερη θλίψη το θάνατο του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, Αντιδημάρχου της πόλης μας κατά την περίοδο 1991- 1994. Ομόφωνα το Συμβούλιο εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ο οποίος σε όλη του τη ζωή προσέφερε μεγάλες υπηρεσίες στις δημόσιες υποθέσεις, στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας, υπηρετώντας πάρα πολλούς θεσμούς και τομείς της κοινωνικής δράσης.
Υπήρξε επί πολλές δεκαετίες στέλεχος της φημισμένης Φιλαρμονικής της Άμφισσας, συμμετείχε επί πολλά έτη στη διοίκηση του Φωκικού, του οποίου υπήρξε και Πρόεδρος σε μια εποχή ιδιαίτερης ακμής, υπήρξε Διευθυντής του Ι.Κ.Α. της Άμφισσας επί πολλά έτη και υπηρέτησε ως ο μοναδικός τότε Αντιδήμαρχος, το Δήμο Άμφισσας κατά την θητεία 1991- 1994, έναν δήμο που ταυτίζεται με τα σημερινά γεωγραφικά όρια της Δημοτικής Κοινότητας Άμφισσας, επί Δημαρχίας Ζαφειρίου Ζαφειρόπουλου. Διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών –αιμοδοτών ″Οι Άγιοι Ανάργυροι ″ ενώ υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Άμφισσας. 
Το πέρασμά του από τα κοινά και η γενικότερη στάση του στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο τον κατατάσσει ανάμεσα στους διακεκριμένους Αμφισσείς, η δε προσφορά του και το έργο του στους τομείς που υπηρέτησε αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντική. Η Δημοτική Κοινότητα Άμφισσας, εκφράζοντας όλους τους κατοίκους της πόλης μας, συμμετέχει στο πένθος των οικείων του και εύχεται να είναι η μνήμη του αιώνια.
   

   Ο Αντιδήμαρχος  Δελφών                                     Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Άμφισσας


ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ                             ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΗΣ
             

Δεν υπάρχουν σχόλια: