Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΔΗΜ.ΤΟ.ΔΕΛΦΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΤΕΑΣ

                                                         

Άμφισσα, 31  Μαΐου  2017
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                    
ΔΗΜ.ΤΟ. ΔΕΛΦΩΝ
33100 Άμφισσα
Πληροφορίες : 6972686699
e-mail : siderisxaralampos@hotmail.gr
             
     
     Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών εκφράζει τον πολιτικό αποτροπιασμό της  για τις απαράδεκτες πρακτικές μίας απαρχιωμένης και παρωχημένης πολιτικής  , σχετικά με τις συνέπειες της έκδοσης του Π.Δ 7/2017(ΦΕΚ14/τΑ/09.02.2017) περί Αναδιάταξης - αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας των περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας που υπογράφτηκε και υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    Με την υπογραφή αυτού υποβαθμίστηκαν και οι αστυνομικές υπηρεσίες της Φωκίδας και κατ΄επέκταση η ουσιαστική προστασία-ασφάλεια των πολιτών του Νομού. Επήλθε αναδιοργάνωση οργανικών θέσεων στη  Δ/νση Αστυνομίας Φωκίδος  και  στα Τμήματα και στους αστυνομικούς σταθμούς.
 Τα «πολιτικά βέλη μας» έχουν στόχο την πολιτική της κεντρικής εξουσίας και του εκπροσώπου του Νομού , αριστερό Βουλευτή και σε καμία περίπτωση τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας που απλά εφαρμόζουν τα ψηφισθέντα .
  Ο Βουλευτής του Νομού αφού υιοθέτησε την αστυνομική υποβάθμιση της περιοχής του και τη μείωση των οργανικών θέσεων με έμφαση στις οργανικές θέσεις του αστυνομικού τμήματος  της Ιτέας και στους αστυνομικούς σταθμούς Γραβιάς και Δελφών , παρουσιάζεται τώρα ως «Μεσσίας» και “σώζει”  το αστυνομικό τμήμα της Ιτέας.
 Θα το σώσετε  λοιπόν εφόσον επαναφέρετε τις οργανικές  θέσεις των τμημάτων στην προτέρα κατάσταση και θα μεριμνήσετε και για τις περιοχές των Δελφών και της Γραβιάς, καθότι εκλεγήκατε από το Νομό Φωκίδος και οφείλετε να προστατεύετε τους πολίτες του νομού αδιάκριτα.
Πρακτικές «μαυρογιαλούρου» δεν ανταποκρίνονται πλέον στη σημερινή λογική αφού θα επαναρθώσετε με τη νομιμοποίηση της «πολιτικής σωτηρίας σας»   και θα τροποποιήσετε τον αριθμό των  υφιστάμενων οργανικών  θέσεων  των τμημάτων , που αποσκοπεί στην ενίσχυση της  προστασίας-ασφάλειας των πολιτών μας.


Γραφείο Τύπου
ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ











1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πού είχατε κρυφτεί όταν η συγκυβέρνηση σας έκοψε 30 θέσεις από τη φωκίδα;; δελτίο τύπου για αυτό που εσείς κάνατε θα βγάλετε;;