Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τοποθέτηση του Δήμου Δελφών για τις πρόσφατες μετρήσεις υδάτων από το ΠΑΚΟΕ

Αποτέλεσμα εικόνας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       ΑΜΦΙΣΣΑ, 30.06.2017
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                             
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                     

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                    
Τηλέφωνο: 2265350027         
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 47/2017

ΘΕΜΑ:  «Τοποθέτηση του Δήμου Δελφών για τις πρόσφατες μετρήσεις υδάτων από το ΠΑΚΟΕ»


Για μια ακόμη χρονιά το σωματείο με το βαρύγδουπο τίτλο: "Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών" δημοσίευσε εκ νέου αβάσιμα και μη έγκυρα αποτελέσματα μετρήσεων (που δεν φέρουν το σήμα του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης) για την ποιότητα των νερών κολύμβησης του Δήμου μας, αλλά και πλήθους Δήμων της Αττικής, της Εύβοιας και της Βοιωτίας. Τα εν λόγω αποτελέσματα παρουσιάζουν (αναμενόμενα...) ως ακατάλληλα για κολύμβηση τα νερά των περισσότερων περιοχών που ελέγχθηκαν. Μάλιστα στην περιοχή μας δεν περιορίστηκαν στην ποιότητα των νερών κολύμβησης αλλά επεκτάθηκαν με την ίδια αβασιμότητα και σε δημοσίευση μη έγκυρων αποτελεσμάτων μετρήσεων πόσιμου νερού.

Καλούμε τους Συνδημότες μας αλλά και όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή μας να ενημερώνονται για την ποιότητα των νερών κολύμβησης και πόσης αποκλειστικά και μόνο από τα αποτελέσματα μετρήσεων έγκυρων και διαπιστευμένων από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) εργαστηρίων τα οποία βρίσκονται στη διάθεση τους στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Δήμου Δελφών

(http://www.dimosdelfon.gr/index.php/efimerida/94-greek/efimerida-ypiresias/anakoinoseis/1793-analyseis-neroy-anthropinis-katanalosis-apo-itea-kirra-kai-galaksidi / http://www.dimosdelfon.gr/index.php/efimerida/94-greek/efimerida-ypiresias/anakoinoseis/1794-analyseis-thalassinoy-neroy-apo-tis-paralies-maiami-itea-trokantero-itea-vraxakia-itea-kalafatis-galaksidi-kai-paralia-agioi-pantes)

και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας


Οι διασταυρωμένες ως άνω μετρήσεις έγκυρων φορέων που δεν ελέγχονται από τον Δήμο μας, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την καταλληλότητα τόσο του πόσιμου όσο και του θαλασσινού νερού της περιοχής μας.

Ο Δήμος Δελφών δεν ασχολείται με το ΠΑΚΟΕ και τις πανελλήνια γνωστές τακτικές του. Έχει ήδη μηνύσει τον κ. Χριστοδουλάκη (λέγε με ΠΑΚΟΕ...) για προηγούμενες αντίστοιχες ενέργειες του και του έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη από την ελληνική Δικαιοσύνη , την οποία εμπιστευόμαστε απολύτως, καθώς όπως έχει επανειλημμένα αποδειχτεί, στέκεται σταθερά στο ύψος της και δεν υποκύπτει σε πιέσεις, σε παιχνίδια εντυπώσεων και σε εκβιαστικές πρακτικές.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: