Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ ΙΤΕΑΣ» στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους και Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Ιτέας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)




 Τnv   Τετάρτη  28  Ιουνίου 2017

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ  ΟΡΦΕΑΣ  ΙΤΕΑΣ ΘΑ ΨΑΛΛΕΙ  ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ  ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ   ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ  ΣΤΟΝ   ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ Ι.Ν.  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΤΕΑΣ

 Στον πανηγυρίζοντα  ΙΕΡΟ ΝΑΟ  του Αγίου Χαραλάμπους,  θα  ψάλλει  ηΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ ΙΤΕΑΣ», υπό  τη διεύθυνση του  Νίκου  Ευθυμιάδη, την Τετάρτη  28 Ιουνίου το βράδυ,  κατά τη διάρκεια  του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ προς τιμήν των  πρωτοκορυφαίων  Αποστόλων  Πέτρου  και Παύλου, από τον γυναικωνίτη  του   Ναού.
Η Μικτή Χορωδία  «ΟΡΦΕΑΣ ΙΤΕΑΣ» θα εμφανιστεί την Παρασκευή το βράδυ 7 Ιουλίου 2017, στην  ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, στα πλαίσια του  2ουΦεστιβάλ  Αρχαίας  Ολυμπίας.
Η 40μελής Μικτή Χορωδία  του «ΟΡΦΕΑ  ΙΤΕΑΣ» υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη θα ερμηνεύσει ένα ποικίλο πρόγραμμα Αναγεννησιακής, Κλασσικής και Σύγχρονης μουσικής, σε έργα σημαντικών συνθετών, Ελλήνων και Ξένων.

Η Μικτή Χορωδία του «ΟΡΦΕΑ ΙΤΕΑΣ» έχει προσκληθεί για σειρά συναυλιών στην Νότιο Ιταλία (ΚΑΜΠΑΝΙΑ-ΚΑΛΑΜΒΡΙΑ-ΑΠΟΥΛΙΑ) από σημαντικούς φορείς  της γειτονικής χώρας κατά το χρονικό διάστημα 19-27Ιουλίου 2017 .























































1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ;ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.