Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ερατεινής καταργείται και ο Σερίφης πήρε τα βουνά...


Δυστυχώς δικαιωθήκαμε .Η Ερατεινή η μεγαλύτερη Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Δωρίδας μένει χωρίς κανένα Αστυνομικό αφού καταργείται και επίσημα ο Αστυνομικός Σταθμός!


Πάρα την επικοινωνιακή προσπάθεια ορισμένων αιρετών ''τοπικών αρχόντων'' και μη, με την φούσκα του ΄΄Σεριφη΄΄ (ένας Αστυνομικός ΜΟΝΟ πρωί!) και αφού παρουσιάσθηκε σαν μεγάλη επιτυχία σε Μ.Μ.Ε. κλπ ,ο μοναδικός Αστυνομικός μας-΄΄Σεριφης΄΄, πήρε μετάθεση χτες για το Α.Τ. Λιδορικίου !!
Η Ερατεινή πλέον υπάγεται στο πολυδύναμο Α.Τ. Ευπαλιου,που απέχει μόλις 5 λεπτά από τη Ναύπακτο,με πληθυσμό 707 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2010 και ενισχύθηκε με 3 Αστυνομικούς επιπλέον χτες και με συνολική δύναμη πάνω από 25 άτομα με προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης το καλοκαίρι με τουλάχιστον ακόμα 5 Αστυνομικούς!
Την ίδια ώρα αυξάνονται οι κλοπές και η ανασφάλεια στην περιοχή μας ιδιαίτερα λόγο τουριστικής σεζόν που ο πληθυσμός τετραπλασιαζεται .Αντίδραση ΚΑΜΜΙΑ...
Υ.Γ.Στο περίφημο Ευπαλιο την 5/8/2017 διοργανωνεται σε κάποια περιοχή Κτίρια Αγιας Παρασκευης΄΄ μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με την υποστήριξη του Δήμου Δωρίδας και της Τ.Κ Ευπαλιου. Περιμένουμε και στην Ερατεινή κάτι ανάλογο φανταζόμαστε ,γιατί η Γιορτή της Τράτας κόπηκε ,μας είπαν, λόγο έλλειψης χρημάτων...


Eratini Tolofonanews


Miltos Alexandratos Καμία αντίδραση από τους τοπικούς για το επικείμενο κλείσιμο του αστυνομικού σταθμού . Αλλά κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου , οι κάτοικοι τι έκαναν ; Μίλησε κανείς ; Αντέδρασε κάποιος ; Κανείς απολύτως . Το ξέρανε ΟΛΟΙ και πολύ καιρό πριν. Όλοι είχαν ενημερωθεί . Μην κρυβόμαστε , η πλειοψηφία δεν την ήθελε την αστυνομία στο χωριό ,ή την ήθελε με το δικό του τρόπο . Τα έχουμε γράψει πολλές φορές . Εκτός από τους τοπικούς άρχοντες , βάλτε τα λοιπον και με το διπλανό σας που όταν έπρεπε δεν αντέδρασε στο επικείμενο κλείσιμο του σταθμού , γιατί θυμήθηκε την μήνυση , ή τη παρατήρηση του αστυνομικού . Και μεταξύ μας μην γελιομαστε , από αυτούς είναι και εκείνοι που όταν υπήρχε η δυνατότητα αναβάθμισης του σταθμού εκαναν τα πάντα για να μην συμβεί αυτό . Τίποτα δεν είναι τυχαίο όλα έχουν γίνει σαν αποτέλεσμα των ενεργειών ή παραλείψεων όλων μας . Μη τα ρίχνετε στους άλλους . Δείτε τι έκαναν οι κάτοικοι της Γραβιάς για να κρατήσουν την αστυνομία εκεί και τα κατάφεραν .

Makis Dimopoulos Και τοιουτοτρόπως τακτοποιήσαμε τους αστυνομικούς που διαμένουν στην Ναύπακτο που είναι οι περισσότεροι Αιτωλοακαρνάνες και υπηρετούν μέσα στο σπίτι τους (ΑΤ Ευπαλίου) αφού δεν χωράνε όλοι να υπηρετήσουν μέσα στο νομό τους..........!!!!!!!!! Έτσι πολύ απλά τα κατάφεραν να έχει στην ουσία η Ναύπακτος δύο Αστυνομικά Τμήματα που απέχουν μεταξύ τους πέντε λεπτά ενώ αν γίνει άδικη πράξη στην Ερατεινή θα φθάσουν για να επιληφθούν μετά από μία ώρα τουλάχιστον. 

Τώρα σε ότι αφορά την ευθύνη των τοπικών αρχόντων είναι μεγάλη αλλά δεν έχουν δύναμη, εδώ ακούω ο Βουλευτής του νομού έχει ψηφίσει τις καταργήσεις και τώρα αγωνίζεται για να διατηρηθεί το ΑΤ Ιτέας.Αλλά και με την έδρα του Δήμου τα ίδια έκαναν οι τότε Δημοτικοί άρχοντες του τέως Δήμου Τολοφώνος., προς το Ευπάλιο κλείνανε το μάτι, ενώ ο Ντόλιος έλεγε που είναι αυτοί της Ερατεινής να πάρουν την έδρα τώρα που υπάρχει η κόντρα μεταξύ Ευπαλίου και Λιδωρικίου, (τότε που τους είχα κλείσει το ραντεβού στο Υπουργείο Εσωτερικών μέσω συγγενούς μου που ήταν Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, και τελικά.....με πούλησαν και δεν πήγαν). Τότε που η τότε Δημοτική Αρχή κοιμότανε και η τότε αντιπολίτευση και σημερινή Δημοτική Αρχή έκλεινε την Ε.Ο. στο Μοναστηράκι για να γίνει έδρα στο Ευπάλιο. Οπότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας


Orectis Parafron Skr απόλυτα λογικό μου φαίνεται ο καθένας κοιτάει το χωρίο του!!! Άρα και ο δήμαρχος "ΜΑΣ" το δικό του θα φροντίσει!






Δεν υπάρχουν σχόλια: