Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Όλη η Ελλάδα πνίγεται στα σκουπίδια, αλλά ο Δήμος Δελφών είναι πεντακάθαρος! Δείτε πώς τα κατάφερε...



Ενώ σχεδόν σε όλη την χώρα υπάρχει μια άτυπη ομηρία των συμβασιούχων.

Την ώρα που στις διαπραγματεύσεις ενεπλάκη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. 


Εν αναμονή της απόφασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ .


και ενώ στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τις μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα των δήμων με ειδική μέριμνα για τους συμβασιούχους - παρατασιούχους στον τομέα αυτό….

Ο Δήμος μας, έχει καταφέρει- την ώρα που ολόκληρη η Αττική πνίγεται στα σκουπίδια- να είναι πεντακάθαρος και η αποκομιδή των σκουπιδιών να γίνεται κανονικά …
Και όλα αυτά για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ έχει συμβασιούχους στην καθαριότητα αλλά μόνο μόνιμο & έμπειρο προσωπικό!

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να τον εφησυχάζει γιατί έχει μακρύ δρόμο ακόμα  να διανύσει ειδικά στον τομέα της καθαριότητας όπως:

-       --- Ομαλοποίηση αλλά και διεύρυνσης της αποκομιδής στην ανακύκλωσης  με παράλληλη επιμόρφωση  / ενημέρωση στα σχολεία.

---         Κατασκευή Πράσινων Σημείων σε κοντινή ακτίνα από τις μεγάλες πόλεις  ώστε πληρώνοντας οι ιδιώτες να μπορούν να διαθέσουν τα απορρίμματα που δεν είναι για τους πράσινους κάδους,  γιατί αν περιμένετε να πηγαίνουμε μία καρότσα μπάζα ή κλαδέματα 1 ώρα δρόμο μέχρι το ΧΥΤΥ προφανώς ούτε οικοδομή έχετε φτιάξει ούτε μεγάλο κήπο έχετε….  
    Άσε που θα πληρώνετε διπλά μετά να τα μαζέψετε μέσα από τους χείμαρρους και τις χαράδρες δίπλα  από τους Γαλλικούς μώλους και πάνω από την πλάστιγγα …

Δεν υπάρχουν σχόλια: