Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Από την επίσκεψη του ΓΓ Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινού στο Δήμο Δελφών.

















Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28/6/2017, η επίσκεψη του  Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιουλίου Συναδινού στο Δήμο Δελφών, παρουσία και του βουλευτή Φωκίδας κ. Κωστοπαναγιώτου. 



Ο κ. Συναδινός το πρωί επισκέφτηκε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άμφισσα και είχε συνάντηση  με τον Δήμαρχο Δελφών και Αντιδημάρχους, με τους οποίους είχε έναν ειλικρινή διάλογο για τα ζητήματα και τα αιτήματα που του έθεσαν οι τοπικοί άρχοντες. 

Το απόγευμα επισκέφθηκε αθλητικούς χώρους στην Ιτέα και είχε μια ανοιχτή συζήτηση στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, παρουσία όλων των εκπροσώπων του Αθλητισμού, με θέμα «Αθλητισμός για όλους-Παρεμβάσεις στη Φωκίδα».Ο κ. Συναδινός έκανε αναφορά στις τροπολογίες του νομοσχεδίου οι οποίες θα διευκολύνουν σωματεία, προπονητές και γενικά τον αθλητισμό και ειδικότερα στις διατάξεις που προβλέπουν την κατηγοριοποίηση των αθλητικών υποδομών και ρυθμίζουν τις προδιαγραφές τους, καθώς και στο ηλεκτρονικό μητρώο και τις άδειες εξάσκησης επαγγέλματος των προπονητών.
Επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα πρόληψης της υγείας στο χώρο του αθλητισμού. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι επί 18 χρόνια δεν έχει εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση που να αφορά την κάρτα υγείας του αθλητή και δεν είχαν εκδοθεί τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα. 


Ενημέρωσε για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: Με την ευκαιρία της ανάληψης από τη χώρα μας της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας για το 2018 η ΓΓΑ θα υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ώστε μέσα από τον αθλητισμό να ενισχυθούν στη νεολαία τα μηνύματα κοινωνικής προσφοράς. Τέλος έγινε εκτενής αναφορά στις κτιριακές υποδομές και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο νομό μας και ένας απόλυτα ειλικρινής διάλογος με ανταλλαγή απόψεων με όσους ασχολούνται επαγγελματικά, ερασιτεχνικά, άμεσα ή έμμεσα με τον αθλητισμό.













https://petrosdiver.blogspot.gr









3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας εξηγείτε την επιτυχία να την καταλάβουμε κι εμείς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ????? ΑΛΛΟ ΕΝΑ SHOW ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ........
ΤΟΝ ΚΟΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ . ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ......
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ .............

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ..............ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ..............