Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Αντηλιακό, ο μόνος σύμμαχος ενάντια στη φωτογήρανση


Γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι και γιατί, πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακό καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου; Οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου στην επιδερμίδα μας και η απάντηση στη φωτογήρανση.

Ζούμε στην Ελλάδα, μία από τις - κατά γενική ομολογία - πιο όμορφες χώρες του κόσμου, όπου έχουμε το προνόμιο, να απολαμβάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου τον ήλιο και τα πλεονεκτήματά του.
AdTech Ad
Πόσοι όμως γνωρίζουμε στην πραγματικότητα, ποιες και πόσο σημαντικές είναι οι βλαβερές επιπτώσεις από τη χρόνια έκθεση στον ήλιο και κατά πόσο μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ανεπανόρθωτες βλάβες στην επιδερμίδα; Λίγοι γνωρίζουν ότι το 90% της όψης κουρασμένης και σπασμένης επιδερμίδας οφείλεται στη φωτογήρανση και εξίσου λίγοι είναι εκείνοι, που χρησιμοποιούν αντηλιακό προσώπου, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 
Και μπορεί να θυμόμαστε πως ο ήλιος επηρεάζει την εμφάνιση και πολύ περισσότερο την υγεία μας, μόνο κάθε που πλησιάζει καλοκαίρι, ωστόσο η βλαβερές επιδράσεις της UVA ακτινοβολίας μπορούν να διαπεράσουν συννεφιά και τζάμια και τελικά να επηρεάσουν την επιδερμίδα.
Είναι ξεκάθαρο, πως το αντηλιακό είναι η μόνη άμυνα "ζώνης" απέναντι στον ήλιο. Α και κάτι ακόμη. Η αρνητική επίδραση του ήλιου στον άνθρωπο, δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δρα σωρρευτικά και επιβαρύνει μέρα με τη μέρα, φορά με τη φορά που δεν υπάρχει επαρκής προστασία προς τη φωτογήρανση και την έκθεση της επιδερμίδας σε σημαντικούς κινδύνους.

Με τη δύναμη της Μεσογείου

Η APIVITA SUNCARE φέρνει μια σειρά ειδικά σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ανάγκη, που προστατεύουν από τον ήλιο όλο το χρόνο, με εξειδικευμένα, καινοτόμα, φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα, ιδανικά για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος.
 
Έξι χρόνια έρευνας, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα, το Algae Com, είκοσι ερευνητές και δύο χρόνια μελέτης στο βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA δημιούργησαν το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®, που μελετάται και ενσωματώνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως σε καλλυντικές συνθέσεις.
Τι είναι όμως το σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®; Για πρώτη φορά συνδυάζει τη χρήση μικροφυκών της Μεσογείου με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης - παγκόσμια καινοτομία 3D PRO-ALGAE® - προσφέροντας με μια εφαρμογή και ένα προϊόν αντηλιακή προστασία, προστασία από τη φωτογήρανση, αντιγηραντική και ενυδατική δράση.
Συνδυασμός του μικρόφυκου nannochloropsis gaditana που συναντάμε στις ελληνικές θάλασσες και πρόπολη, για εξαιρετική προστασία και μοναδική ενυδάτωση
Το 3D PRO-ALGAE® είναι ένα καινοτόμο σύμπλοκο με πρόπολη και ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου, το nannochloropsis gaditana, που στην Ελλάδα το συναντάμε στις θάλασσες της Κρήτης. Έχει την ικανότητα να διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της κάτω από τον ήλιο. Προσφέρει ενυδάτωση και δράση κατά της φωτογήρανσης, τη Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης. Η ενσωμάτωση του 3D PRO-ALGAE® στη νέα σειρά APIVITA SUNCARE βοηθά ώστε η επιδερμίδα να είναι πιο ενυδατωμένη, πιο απαλή, πιο γεμάτη, πιο σφριγηλή και πιο νεανική από ποτέ!
Από τη θεωρία στην πράξη... Το 90% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο γεμάτη και σφριγηλή, ενώ το 95% αυτών είδαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη και ελαστική. Να που η μεσογειακή... διατροφή μπορεί να θρέψει και να θωρακίσει και την επιδερμίδα.

Η πράσινη κοσμετολογία

Είναι κατανοητό πως ένα καλλυντικό προϊόν, πολλώ δε μάλλον αν αυτό έχει πρώτη και κύρια λειτουργία την προστασία της επιδερμίδας, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να είναι και φυσικό. Η νέα αντηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE περιλαμβάνει προϊόντα με έως και 97% φυσικά συστατικά.
Στο πνεύμα αυτού που αποκαλούμε "πράσινη κοσμετολογία", οι φυσικές συνθέσεις της σειράς φροντίζουν να μην περιλαμβάνουν πρόσθετα που αποδεδειγμένα προκαλούν σοβαρές συνέπειες στην υγεία και στο περιβάλλον.

Ποιο αντηλιακό για κάθε τύπο επιδερμίδας;

Κάθε άνθρωπος διαθέτει διαφορετικό τύπο δέρματος, αλλά και διαφορετικό "φωτότυπο" όπως τον αποκαλούν οι δερματολόγοι, αναφερόμενοι στην σκούρα ή ανοιχτή επιδερμίδα και πως αυτή αντιδρά έπειτα από την έκθεση στον ήλιο. Η APIVITA συνδυάζει την επιστημονική έρευνα με τις ανάγκες του καθενός και της καθεμιάς εκεί έξω, για τρεις αντηλιακές σειρές προσώπου.

Πώς θα διαλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει;

Όπως είναι φυσικό, κάθε μια από τις τρεις νέες σειρές της APIVITA προστατεύει από την UVA & UVB ακτινοβολία και τη φωτογήρανση, ενυδατώνει και χαρίζει σφριγηλό πρόσωπο. Από εκεί και έπειτα κάθε μια από τις τρεις σειρές στοχεύει σε διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας και ανάγκες

Δεν υπάρχουν σχόλια: