Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Τι απαντά το facebook στον Μητσοτάκη για ιδιωτικοποίηση Δημοσίου, συμβασιούχους



Καυστικά σχόλια συγκέντρώνουν οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις οποίες δείχνει την επιμονή του για «λιγότερο Δημόσιο», μέσω μικρότερου αριθμού προσλήψεων, αλλά και την άρνησή του να προχωρήσει σε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων.

Δείτε τι γράφουν οι e-αναγνώστες της aftodioikisi.gr στα σχόλια κάτω από την σχετική ανάρτηση στο facebook :
  • «Όχι απολύσεις. Απλώς, λιγότερες προσλήψεις. Δεσμευόμαστε στο 1 προς 5 και θα το εφαρμόσουμε όταν αναλάβουμε την εξουσία»
    Τέλος ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για την αναγκαιότητα συνεργασίας μεταξύ Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα λέγοντας ότι κάποιες περιφερειακές υπηρεσίες προς το Δημόσιο, που σήμερα απασχολούν προσωπικό, θα μπορούσε να τις είχε αναλάβει ο ιδιωτικός τομέας. Οταν βγεις στην εξουσια !!! με αυτες της δηλωσεις που κανεις ξερεις ποτε θα βγεις!!!!! οταν ερθει ο νουμπιρου !
  • Πανε λιγο να δεις τις συνθηκες δουλειας και την αμοιβη τα ωραρια και μετα μιλας αρχηστο πλασμα της ελλαδος που σε βαλαν για γλαστρα να εκτελεις εντολες! Η καλυτερα δουλεψε μια βδομαδα να δεις την αληθεια
  • Είμαι υπέρ της υγιούς συνεργασίας του ιδιωτικού με τον δημόσιο τομέα και δεν πρέπει να αδικούνται ή να ωφελούνται οι εργαζόμενοι του ενός τομέα εις βάρος του άλλου.Δεν αμφιβάλλω,ότι στο άκουσμα του Μητσοτάκη αμέσως μου έρχεται εμένα προσωπικά στο μυαλό,ότι οι ιδιωτικές επενδύσεις και ο ιδιωτικός κλάδος θα επωφεληθεί.Όμως πόσα και πόσα ατελείωτα χρόνια η οικογένεια του Κυριάκου ήταν όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου κρατικοδίαιτοι????Επί 4 γενιές τους εξέθρεψε το Δημόσιο και ακόμα τρώνε και θα τρώνε!!!!
  • Θέλεις να βγεις πρωθυπουργός με απολυσεις των συμβασιούχων? ????..Αυτοί τουλάχιστον ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
  • ο κομης ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ των ανθρωπων που ζητουν εργασια .ο (…)  που δεν εχει εργαστει ποτε..
  • ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟ
  • ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΜΑ ΒΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: