Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ένας σωστός επιχειρηματίας μπορεί να αναβαθμίσει τουριστικά μια ολόκληρη πόλη (από αναγνώστη)




Νομίζω πως είναι ευχαρίστησή μου ως πελάτιδος αλλά και χρέος μου σαν Ιτιώτισσας να προβάλλω , μέσα από την πάντα φιλόξενη ιστοσελίδα σας  , την  επαγγελματικότητα , το ήθος και την ποιότητα του καταστήματος «Αρχοντικόν».

Ενός καταστήματος που άλλαξε προς το καλύτερο την βιτρίνα της πόλης , που είναι η παραλία της και προσέδωσε αξία στην γύρω περιοχή με την αισθητική του στην διαμόρφωση των χώρων εστίασης και παρασκευής των προϊόντων ζαχαροπλαστικής που σερβίρει.

Η πόλη του προσέφερε ένα απ τα καλύτερα μέρη της και ο επιχειρηματίας φρόντισε να αναταποδώσει διαφημίζοντάς την στον πολύ ωραίο τιμοκατάλογό του , που επισυνάπτεται από σάρωση.

Πρέπει επίσης να τονισθεί πως και η παρουσία του προσωπικού είναι άψογη και συνάδει στο αξιοπρεπές στήσιμο ενός χώρου , ανάλογου βεβαίως και με την βαρύτητα του ονόματος των Δελφών και δη του λιμανιού των Δελφών που είναι η Ιτέα-Κίρρα.

Κλείνοντας εκφράζω την πίστη μου πως ένα τέτοιο κατάστημα-βιτρίνα θα συμπαρασύρει και τους λοιπούς αξιόλογους επιχειρηματίες της παραλιακής ζώνης στην αισθητικότερη αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου τους.

Ευελπιστώ στην επόμενη επικοινωνία μαζί σας , να έχω την ευχαρίστηση να προβάλλω την βελτίωση ενός ακόμη αξιόλογου σημείου αναπλασμένου κατάλληλα με σκοπό την τουριστική προβολή της πόλης μας.

Ευχαριστώ,





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχα αποφασίσει να βάλω ανάρτηση ότι πρέπει στον εν λόγω επιχειρηματια ο δήμος να στήσει προτομή.(οχι σαν την άλλη στο Μαιαμι που είναι ανάμεσα σε φυτά και καρέκλες)
Με προλάβατε.
Εύγε! Μαγαζί που θα μπορούσε να σταθεί και στις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης.
Περιμένουμε και στο Μαιάμι ανάλογη συμπεριφορά!

Ανώνυμος είπε...

Χαθηκε το μετρο...

Ανώνυμος είπε...

Και σε συνέχεια της όμορφης παραπάνω ανάρτησης, άλλα μαγαζιά που γίνοντσι πιο πέρα...έχουν προμηθευτει τα πιό ευτελή υλικά και τα καρφώνουν πάνω στις παλιές σκευρωμένες κατασκευές. Αυτοί είναι πιο έξυπνοι. Θα βγάλουν λεφτά πουλώντας την θάλασσά μας και χωρίς να βάλουν δεκάρα. Δεν υπολογίζουν κανέναν. Ελπίζω το λιμενικό και ο δημος να παρέμβουν για το καλό της Ιτέας.Και να ελέγχει και η αστυνομία τη μουσική.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει κάνει ζέστη, αλλά...