Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Στον Απόλλωνα Ευπαλίου ανανέωσε ο Γιώργος Φλέγγας





Δελτίο Τύπου:  Σtον Απόλλωνα Ευπαλίου παραμένει ο Γιώργος Φλέγγας - Έπεσαν οι υπογραφές με τη νέα διοίκηση


Την ανανέωση της συνεργασίας τους υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου, η νέα διοίκηση του Απόλλωνα Ευπαλίου υπό τον Γιάννη Κούγια και ο Γιώργος Φλέγγας, που αναμένεται να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν 2017-2018 με τα χρώματα του Απόλλωνα Ευπαλίου, δίνοντας σημαντική αγωνιστική ώθηση στην ομάδα.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της νέας διοίκησης του Απόλλωνα Ευπαλίου, που στόχο έχει να ενισχυθεί η ομάδα με γηγενείς παίκτες από το Ευπάλιο δίνοντάς της νέα ώθηση και μετατρέποντας τη σε μια από τις ανταγωνιστικότερες ομάδες της ΕΠΣ Φωκίδας. Την προηγούμενη σεζόν ο Γιώργος Φλέγγας με την φανέλα του Απόλλωνα Ευπαλίου, σημείωσε 36 τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Φωκίδας.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Φλέγγας «ήταν πρόθεσή μου να μείνω και να αγωνιστώ στον Απόλλωνα Ευπαλίου και χαίρομαι που η νέα διοίκηση μου έδειξε και την δική της πρόθεση να παραμείνω στην ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ενισχύσω την ομάδα μου, από όποια θέση αποφασιστεί και από το νέο προπονητή».


Δεν υπάρχουν σχόλια: