Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΙΤΕΑ…Για απόπειρα ληστείας συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι δύο αθίγγανοι, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος.

Θύμα, συμπολίτισσα μας το σπίτι της οποίας είχαν βάλει στόχο οι νεαροί κακοποιοί.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών, η περιοχή των σούπερ μάρκετ που βρίθει αυτών των ανθρώπων αποτελεί και το αρχηγείο λήψης αποφάσεων για διαρρήξεις, μιας και είναι εύκολη η παρακολούθηση των υποψήφιων θυμάτων που μεταφέρουν τα ψώνια στα σπίτια τους.

Η είδηση αυτή θα μπορούσε να περάσει στα «ψιλά γράμματα» , επειδή η παραβατικότητα αυτής της κατηγορίας ανθρώπων είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Όμως , ο καθημερινός κατακλυσμός της πόλης από τέτοια άτομα είναι πρωτοφανής με αυξητικές μάλιστα τάσεις. Οι καταγγελίες πολιτών αλλά και επιχειρηματιών του κλάδου του τουρισμού είναι πολύ συχνές. Έχουν καταγγελθεί οι παράνομες εγκαταστάσεις στις παρυφές της πόλης , που κάποτε ήταν αδιανόητο να υπάρχουν πόσο δε μάλλον την σημερινή εποχή που η πόλη επιδιώκει την τουριστική της προβολή.

Πέραν αυτού , πρέπει να σχολιασθεί το γεγονός ότι η ενοχλητική επαιτεία επεκτείνεται στην ζώνη του λιμανιού της πόλης και μάλιστα αυξάνεται τις ημέρες που προσεγγίζουν πλοία το μώλο . Εικόνα ανεπίτρεπτη να βλέπει ο τουρίστας ένα «τσούρμο» ξυπόλυτων παιδιών να τρέχει καταπάνω του με τις παλάμες τους προτεταμένες …

Επίσης , ο χώρος της μαρίνας γίνεται καθημερινά ορμητήριο για τις πάσης φύσεως παραβατικές πράξεις αθιγγάνων , με τις γνωστές συνέπειες.

Με την χαλαρότητα της σημερινής αστυνόμευσης, αλλά και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. αναπολεί κανείς  παλιότερες εποχές που πραγματικά η τουριστική αστυνομία έκανε άψογα την δουλειά της και οι αθίγγανοι περιορίζονταν στα «παραπήγματα» την εποχή του παζαριού της Κίρρας και μόνον..

σ.σ. Τις φωτογραφίες μας την έστειλε αναγνώστης πριν λίγες ημέρες, όταν αθίγγανοι προσπάθησαν στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας να πουλήσουν την πραμάτεια τους  και ώρα 22:00.  



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προσέξτε αγαπητοί Ιτιώτες , επειδή οι γύφτοι λόγω των ευκολιών που παρέχει η πόλη σας έχουν σκοπό να εγκατασταθούν μόνιμα , πράγμα που θάχει συνέπεια να μετοικήσετε εσείς , όπως πάθαμε εμείς οι Καρδιτσιώτες με τους Ρομά στους Σοφάδες.

Ανώνυμος είπε...

ψηφιστε μεθαυριο Μητσοτακη να απολυσει και αλλους ακομη υπαλληλους επειδη λεει περισσευουν!! δεν θα μείνει ουτε αστυνομικος ουτε τιποτα !!

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε Τσιπρα για να τους βαλει να μας φυλάνε... Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αμ δεν ειναι η αστυνομευση το προβλημα,ο γειτονας μας ο 'υποτακτικης ψυχολογιας'πολυπολιτισμικακιας ειναι το μεγα προβλημα της κοινωνιας μας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?Η ΜΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ''ΚΑΝΤΕ ΜΥΝΗΣΗ'' Η ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ''ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ ΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που έμεινε το αστυνομικό τμήμα Ιτέας!!!!!Η κατάσταση γινεται απαράδεκτη και φταίνε όλοι οι παράγοντες της πόλης!

Ανώνυμος είπε...

Το νόμο στα χέρια μας απέναντι στους γυφτους γιατί δεν θα είναι καλά τα πράγματα. Και μην τους δίνετε ούτε να αγοράσετε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Γυφομαχαλας γιναμε που βρωμαει και ζεχνει. με τις ευλογίες του Παπά,του Προεδρου,της Αντ/ρχου και του Λιμ.Ταμείου

Ανώνυμος είπε...

Λιμενικό ταμείο , χα χα χα, αυτό είναι ανύπαρκτο