Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Κίρρα: Έδειραν άγρια και λήστεψαν τη γιαγιά που τους τάιζε!


http://www.amfissapress.gr/images/2017/07/000.jpg

«Έτρεφε φίδι στον κόρφο της…», σύμφωνα με το θυμόσοφο λαό 83χρονη στην Κίρρα Ιτέας που έπεσε θύμα άγριας ληστείας μετά ξυλοδαρμού από το ζευγάρι που βοηθούσε και τάιζε!
Τα πιο άγρια ένστικτα του ανθρώπινου είδους έδειξε ζευγάρι τοξικομανών στην Κίρρα Φωκίδας σήμερα στις 4.30 τα ξημερώματα με ληστεία και βία εναντίον μιας ανήμπορης γιαγιάς. Εισήλθαν σπάζοντας το παράθυρο στο σπίτι της ευεργέτιδάς τους, φορώντας κουκούλες με σκοπό να της πάρουν όσα χρήματα είχε. Αν και η άμοιρη γιαγιά τους είπε ότι είχε μόνο 50 ευρώ, τα «τέρατα» δε δίστασαν να την χτυπήσουν, να τη δέσουν στο κρεβάτι και να τη φιμώσουν για να μην φωνάξει προς βοήθεια.

Σε αυτή την κατάσταση την παράτησαν φεύγοντας με τα λεφτά που τους είχε δώσει ή άτυχη 83χρονη. Η γιαγιά παρά τα χτυπήματα, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει γείτονά της που έσπευσε να καλέσει την αστυνομία. Κατέθεσε ότι αναγνώρισε παρά τις κουκούλες, το ζευγάρι τοξικομανών που βοηθούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα και λίγο αργότερα, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ιτέας.
Αυτή την ώρα οδηγούνται στον Εισαγγελέα Άμφισσας.
lamiareport.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

....κι αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα....