Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ρεζίλι το βρετανικό πολεμικό ναυτικό: Φωτογράφος προσγείωσε το drone σε αεροπλανοφόρο τρελαίνοντας τους επιτελείς - VIDEO

Αποτέλεσμα εικόνας για HMS Queen Elizabeth


Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που λες ότι κάτι δεν μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα, αλλά η ίδια η ζωή βρίσκει τον τρόπο να σε διαψεύδει. Γιατί, ποιος θα περίμενε ότι ένας φωτογράφος θα προσγείωνε και θα απογείωνε drone και μάλιστα ανενόχλητος στο κατάστρωμα του ολοκαίνουριου αεροπλανοφόρου «HMS Queen Elizabeth»;
Όλα συνέβησαν τον περασμένο Ιούλιο, όταν ένας φωτογράφος θέλησε να απαθανατίσει την άφιξη του αεροπλανοφόρου στο Ινβεργκόρντον της Σκωτίας και να τραβήξει πλάνα με το drone του ακόμα και από το κατάστρωμα του πλοίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο φωτογράφος στη Daily Mail, έμεινε κυριολεκτικά άναυδος που τελικά κατάφερε και να προσγειώσει αλλά και να απογειώσει το ελικοπτεράκι του χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση, παρόλο που υπήρχαν τριγύρω σε μικρά σκάφη άνδρες ασφαλείας του Ναυτικού.


Μετά το συμβάν και αφού κατάλαβε ότι αυτό που είχε κάνει ήταν μάλλον επικίνδυνο, ο φωτογράφος προσπάθησε, σύμφωνα πάντα με τα δικά του λεγόμενα, να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο από το Υπουργείο Άμυνας, ωστόσο δεν βρήκε την αναμενόμενη ανταπόκριση και έτσι το βίντεο από το drone κατέληξε στα χέρια του δικτύου Black Isle Images, που το ανήρτησε στα social media, για να συνδράμει με αυτό τον τρόπο στην αύξηση των μέτρων ασφαλείας και όχι για να εκθέσει τον οποιοδήποτε.
Πλέον, το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου. Για την ιστορία, το αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του Βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού αργότερα μέσα στο τρέχον έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: