Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.- ΦΩΤΟ

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ  & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ  ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΜΕΛΟΣ   ΠΟΣΕΑ- ΓΡΑΦΕΙΑ : ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ  ΑΜΦΙΣΣΑΣ -  ΤΚ 33100
Email: seaamfissas@yahoo.gr-- http://seaamfissas.blogspot.com


Γιόρτασαν οι Αιμοδότες στην Άμφισσα

      Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που την Παρασκευή 15/09/2017 στην  Άμφισσα βρεθήκατε μαζί μας στην λαμπρή εκδήλωση Υποδοχής της Φλόγας της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών της ΠΟΣΕΑ.Η Λαμπαδηδρομία πραγματοποιήθηκε με
την αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας,του Δήμου Δελφών, της Περ. Στερεάς
Ελλάδας (Π.Ε.Φωκίδας),του Γ.Ν.Νοσοκομείου Άμφισσας, του ΕΚΑΒ & του Τμ.Τροχαίας Άμφισσας. Συμμετείχαν μεταφέροντας την Φλόγα της Αγάπης μαθητές όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ,φοιτητές στο ΤΕΙ και εθελοντές αιμοδότες.
     Η  έναρξη της Λαμπαδηδρομίας έγινε από το  κτίριο Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας από τα χέρια του Αστυνομικού Διευθυντή κου Ρούμελη Παν.και των εκπροσώπων των αστυνομικών  Πασχάλη Γρηγόρη και  Παρασκευά Δρόσο.Μετά από εντυπωσιακή βραδινή πορεία  στο κέντρο της πόλης κατέληξε στο ιστορικό  Γιάγτζειο - Δελμούζιο  Γυμνάσιο Άμφισσας οπού πολλά μικρά παιδιά  άναψαν όλα μαζί  το βωμό με την φλόγα της Αγάπης.
     Βραβεύτηκαν από τον Σύλλογό μας οι: Ζεμαδάνης Κων/νος, μοναδικός Έλληνας υπερτριαθλητής και πρεσβευτής του ΚΕΔΜΟΠ, η ομάδα Κορασίδων του Μάκαρου (για τις επιτυχίες τους),ο Φαρόπουλος Στέργιος (πρώτος Πρόεδρος ΣΕΑ Άμφισσας από το 1993-εκπαιδευτικος )και τα Φροντιστήρια <Μήταλας>,όλοι τους για την προσφορά τους στην εθελοντική αιμοδοσία. Η όμορφη βραδιά  έκλεισε με υπέροχα τραγούδια  από τον Θανάση Κατσουλιέρη στο Cactus Coffee& Beer Shop.
      Με την παρουσία τους στήριξαν το τεράστιο κοινωνικό έργο του Σ.Ε.Α. Άμφισσας (πάνω από 3500 μονάδες αίματος την τελευταία δεκαετία) και είπαν και από ένα καλό λόγο ο  Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών Αγγελόπουλος Αρ. και  ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δήμου Δελφών Παναγιωτόπουλος Χαρ. Από την Περιφ, Στερεάς Ελλάδας οι Περιφ. Σύμβουλοι Αραβαντινού Πεγ.και Παρασκευάς Δρόσος ,η Διοικήτρια ΓΝΑ κα Αυγερινού Ευφροσύνη μαζί με τον Αντιπ.Δ.Σ Καλοθανάσης Ανδρ.,οι εκπρόσωποι της Υπ. Αιμοδοσίας ΓΝΑ ,ο πρώην βουλευτής Μαντούβαλος  Πέτρος,η κα Φραγκούλη Αθηνά από την Ε.Κ.Ψ.Ψ.Υ, Οδηγοί Πρόσκοποι ,το ΔΣ της Θύρα 7 Άμφισσας ,ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Φίλων Ι.Μ. Προσήλιου,η πρόεδρος του παρ. Φλόγας Ναυπάκτου, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι Φορέων & Συλλόγων της πόλης μας.
     -Το Σάββατο 16-9-2017 η φλόγα της ΠΟΣΕΑ το πρωί μεταφέρθηκε στο κλειστό ΧΡ.ΚΑΜΠΕΡΑΚΗΣ στην προπόνηση των Ακαδημιών της ομάδας καλαθοσφαίρισης της πόλης μας του Μάκαρου.
     -Μετά τις 20.00 ήμασταν μαζί με την  ομάδα του Φωκικού στο κτίριο του ΕΠΑΛ στην συναυλία των LOKOMONDO οπού έγινε ενημέρωση αλλά & αρκετές εγγραφές εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο ΚΕΔΜΟΠ του Πανεπιστημίου Πατρών (www.xarisezoi.gr).Έτσι την 16η Σεπτεμβρίου 2017 Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών (WMDA),συμμετείχαμε  όλοι μαζί σε έναν ανθρώπινο σχηματισμό, την «Αλυσίδα ζωής».
     -την Δευτέρα 18-9-2017 μετά τις 18.00 στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε μαζί με τους αστυνομικούς της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Φωκίδας.


Στηρίζουν ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ και η Περ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Π.Ε.ΦΩΚΙΔΑΣ)
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ(www.floga.org)
Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα για την βοήθεια στην προβολή του έργου μας.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα. 

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: