Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Αυγερινού για το Εμπορικό Επιμελητήριο Φωκίδας




Μία ακόμη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φωκίδας οδεύει προς το τέλος της θητείας της, καθώς αυτή θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.
Προσωπικά, έχοντας αποκτήσει γνώση του επιμελητηριακού θεσμού, τόσο ως μέλος του Δ.Σ., όσο και από την θέση του Β΄ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου και μετά από ώριμη σκέψη, με πλήρη συνείδηση των ευθυνών που προκύπτουν, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Φωκίδας, που θα διεξαχθούν στις 10 Δεκεμβρίου 2017, ως επικεφαλής του Συνδυασμού “ΦΩΚΙΔΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”.
Καλώ τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Φωκίδας που επιθυμούν να δουλέψουμε μαζί για τις επιχειρήσεις του Νομού μας, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της οικονομικής κρίσης. Nα συμμετάσχουν ενεργά στον συνδυασµό που εκπροσωπώ ο οποίος, στελεχώνεται διαρκώς από νέα, δημιουργικά και αξιόλογα άτομα.
Είναι κοινά τα προβλήματα που ταλανίζουν όσους επιχειρούν. Τα συναντάμε όλοι μας καθημερινά με τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ μας. Αυτά τα κοινά προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο συνάδελφος που μοχθεί και ρισκάρει.
Από καθαρά επιχειρηματική σκοπιά, είναι λάθος να ελπίζουμε ότι κάποιος άλλος πρόκειται να μας βγάλει από την δύσκολη θέση, αν από μόνοι μας δεν προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις παθογένειες.
Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όσους συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές. Ευχόμενος να διανύσουμε την προεκλογική περίοδο με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, κρατώντας την στο επίπεδο που χρήζει και αρμόζει στις δύσκολες στιγμές που καλούμαστε όλοι μας να ξεπεράσουμε, αναδεικνύοντας τα πραγματικά προβλήματα του επαγγελματικού χώρου απομακρύνοντας τις προσωπικές μας υστεροβουλίες.
Με εκτίμηση,
Βασίλειος Αυγερινός
Τηλ. Επικ. 22650 28592, 6932720091

Δεν υπάρχουν σχόλια: