Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Αμβρυσσέας Διστόμου - Αστέρα Ιτέας 3-1 στο γειτονικό ντέρμπι της Γ΄Εθνικής....

Μέχρι να μπει το τρένο στις ράγες του....


Κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαιη ήττα με 3-1
Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που έδωσε βροντερό ΠΑΡΟΝ στο γήπεδο των Άσπρων Σπιτιών



Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official

Δίκαιη νίκη πέτυχε ο Αμβρυσσέας Διστόμου επι του Αστέρα Ιτέας στο γειτονικό ντέρμπι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Άσπρων Σπιτιών για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Οι πρωταθλητές Βοιωτίας ήταν καλύτεροι, ιδίως στην επανάληψη, και πέτυχαν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση, στέλνοντας τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα με σκορ ισόπαλο. Στην επανάληψη το Δίστομο ήταν εμφανώς ανώτερο και με δύο τέρματα ως το 65 κλείδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και πλέον φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με το Ν.Π.Σ. Βόλος με 6 βαθμούς, δείχνοντας πως έχουν τα φόντα να πετύχουν το στόχο της παραμονής, ειδικά αν κερδίσουν στην επόμενη αγωνιστική ξανά εντός έδρας τον Ρήγα Φεραίο, ομάδα επίσης με τους ίδιους στόχους με τους Διστομίτες.
Αντίθετα, ο προβληματισμός είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στην ομάδα του Κώστα Λίβα, καθώς και οι δύο πρώτες εμφανίσεις στο νέο πρωτάθλημα δείχνουν, τουλάχιστον ως αυτή τη στιγμή, ότι πρέπει πολλά να γίνουν και να αναθεωρηθούν, αν ο Αστέρας θέλει να είναι ανταγωνιστικός και να έχει τύχη σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα και απέναντι σε έμπειρες ομάδες και ιστορικές φανέλες. Κι αν η ήττα στο Βόλο στην 1η αγωνιστική δεν είχε σημαντικό βαθολογικό κόστος, η σημερινή ήττα από μία ομάδα με ίδιους στόχους είναι ένα δυσμενές αποτέλεσμα.
Μετά και το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, και κυρίως την εκ νέου κακή εμφάνιση, η απόσπαση θετικού αποτελέσματος στην πρεμιέρα της ομάδας στις εντός έδρας αναμετρήσεις την επόμενη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί μονόδρομο. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως την 4η αγωνιστική ο Αστέρας πραγματοποιεί το ρεπό του και, αν ηττηθεί ξανά την Κυριακή από τον Ολυμπιακό, κινδυνεύει από πολύ νωρίς να βρεθεί σε πολύ μειονεκτική θέση, καθώς ήδη βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου.
Αποτελέσματα 2η αγωνιστικής
ΓΣ Αλμυρός – Οπούντιος Μαρτίνου 4-1
Αχιλλέας Φαρσάλων – Θήβα 2-1
ΑΟ Σελλάνων – Νίκη Βόλου 1-2
Ολυμπιακός Βόλου – Διγενής Νεοχωρίου 2-1
Ρήγας Φεραίος – ΝΠΣ Βόλος 1-3
Αμβρυσσέας Διστόμου – Αστέρας Ιτέας 3-1
Ρεπό: ΑΠΟΚ Βελούχι
Η βαθμολογία
1.Ν.Π.Σ. Βόλος 6 (8-2)
2. Αμβρυσσέας 6 (4-1)
3. Γ.Σ. Αλμυρού 3 (4-1)
4. Βελούχι 3 (1-0)
5. Ρήγας Φεραίος 3 (3-3)
6. Ολυμπιακός Β. 3 (2-2)
7. Νίκη Β. 3 (2-2)
8. Αχιλλέας Φαρσάλων 3 (2-2)
9. Οπούντιος 3 (2-4)
10. Θήβα 1 (2-3)
11. Α.Ο. Σελλάνων 1 (2-3)
12. Διγενής Νεοχωρίου 0 (1-3)

13. Αστέρας Ιτέας 0 (1-8)

http://www.amfissaface.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: