Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Το «Καρτέλ» του Αυγενάκη!


Αν η κυρία Παπακώστα διαγράφτηκε για ένα ακίνδυνο σχόλιο, τι θα πρέπει να συμβεί όταν ο Γραμματέας του κόμματος κατηγορείται ότι διαπλέκεται με τύπους του υποκόσμου;

Ο πρόεδρος της ΝΔ μόλις έβγαλε την "ανομία" και την "εγκληματικότητα" στην ατζέντα του, σαν αντιπολιτευτική γραμμή, προέκυψε ο Αυγενάκης και οι συμμορίες του!
Ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει ιδιαίτερα βαρύ τίτλο, καθώς είναι στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ.
Όταν ο κ. Αυγενάκης που μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento εμπλέκεται με ανθρώπους του υποκόσμου για εκβιασμό, λαθρεμπόριο, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις, τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ.
Και οφείλονται εξηγήσεις καθώς για τον κ. Αυγενάκη, δεν πρόκειται για το πρώτο κρούσμα του. Ο ίδιος το 2015 έκανε προσπάθεια να τρομοκρατήσει το Candianews και τους ανθρώπους του με αφορμή την αποκάλυψη της υπόθεσης ανάληψης 1 εκατ. ευρώ από τράπεζα του Ηρακλείου από πολιτικό παράγοντα του Ηρακλείου. Ο ίδιος μάλιστα απείλησε...και πολίτες στα social media που εξέφρασαν την άποψη τους για την αποκάλυψη αυτή (Bλ φωτό)
Το ίδιο έπραξε και χθες Σάββατο (28/10) με τον Documento καθώς απείλησε με μηνύσεις μετά τις αποκαλύψεις για τις συναναναστροφές του με τον υπόκοσμο.
Ο κ. Αυγενάκης (σ.σ όπως και η ΝΔ), αφού απαντήσει στις καταγγελίες, καλό είναι να μας πει και τι έγινε με εκείνες τις μηνύσεις που θα έκανε στην ΝΔ για τα δάνειά της, όταν ήταν επί ΔΗΣΥ!
Β.Σ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τον βαλουν μεχρι και φυλακη αν ειναι λαμογιο !!!! Για το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ τον Πανουλη μουγκα στην στρουγκα !!!!