Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: τριπλό χτύπημα και μεταγραφές από το επάνω ράφι !ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - το "μηλον της έριδος" και ογκόλιθος στην άμυνα!




Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύ έμπειρου Λευτέρη Σακελλαρίου στην θέση του αριστερού μπακ.
Ο 29χρονος Λευτέρης με τεράστια καριέρα στην super και football league αλλά και με εμπειρίες απο Ευρωπαικά μάτς και πρωταθλήματα, έρχεται μετα απο προσωπική επιλογή του προέδρου Πέτρος Μαντούβαλος / Petros Mantouvalos για να ενισχύσει την ομάδα μας .
Καριέρα:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ,ΠΑΟΚ,ΚΕΡΚΥΡΑ,FC LYUBIMETS(A ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ),ΧΑΝΙΑ,ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ( Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
.
Η προσωπική μου επαφή με τον πρόεδρο Πέτρο Μαντούβαλο και η ανάλυση του εγχειρήματος της ομάδας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ικανοποιημένο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας, και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Εμείς να του ευχηθούμε υγεία και να πετύχει όλους τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς του στόχους
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ



ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΪΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ
Το Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου 20χρονου μεσοεπιθετικού Τζόι Σεΐτι.Ακόμη μία πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα μας,καθώς ο Τζόι είχε γίνει "μήλον της έριδος" απο πολλούς συλλόγους της κατηγορίας αφού πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρυσι κατακτώντας το πρωτάθλημα με τον Αήττητο Σπατων, με τον τελευταίο να επιλέγει τελικά να φορέσει την φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.
Ο ίδιος δήλωσε : " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Αστέρα και θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα ετσι ώστε να βοηθήσω κι εγώ απο την μεριά μου την ομάδα να επιτυχει τους στόχους της, και να δικαιώσω τον προπονητή μου και το Δ.Σ. που με εμπιστεύτηκαν"
Τζόι καλως ήρθες στην οικογενεια του Αστέρα Ιτέας.


ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ
Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Ανδρέα Αρκουμάνη.
Μετά απο αστραπιαίες κινήσεις του Προέδρου Petros Mantouvalos ο Ανδρέας συμφώνησε σε όλα και έδωσε το παρόν στην σημερινή προπόνηση του Αστέρα.
Μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας ,καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την αμυντική γραμμή του Αστέρα αλλα και να δώσει πολλές λύσεις καθώς εκτός το δεξί άκρο οπου αγωνίζεται κυρίως μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά και σε άλλες θέσεις μέσα ατον αγωνιστικό χώρο.
Ο Αρκουμάνης που πέρυσι ήταν αρχηγός και πρωταθλητής με τον Αήττητο Σπατων,ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα πολλών σημαντικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου ( Απόλλων Σμύρνης-Προοδευτική-Ηλιούπολη-Βύζα Μεγάρων-Εθνικός Αστέρας-Θρασύβουλος κ.α.) δήλωσε τα εξής:
"Ειμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας,γνωρίζω ότι ειναι η παρθενική εμφανιση της ομαδας στα γήπεδα της Γ Εθνικής,την Κυριακή είναι το πρώτο παιχνιδι μας εντός έδρας με μια ιστορική ομάδα αυτή του Ολ.Βόλου και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τους πρώτους μας βαθμούς.Απο την μεριά μου και μαζι με τους συμπαίχτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτο και θελουμε τον κοσμο μας να δωσει το παρων στις κερκιδες του γηπεδου μας και με την ωθηση του να ειναι ο 12ος παιχτης.Τελος να ευχαριστησω τον προεδρο κ Μαντουβαλο την διοικηση και τον προπονητη μου και ευχομαι να εκπληρωθει ο στοχος της ομαδας μας."

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Ανδρέα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά καθώς και την εκπλήρωση προσωπικών και της ομάδας στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: