Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Και ψιλικατζήδες και ερασιτέχνες οι ληστές της Πολυδρόσου




Το γκίνες βλακείας διεκδικούν άνετα οι ληστές της Πολυδρόσου, οι οποίοι ανατίναξαν το μηχάνημα, αλλά άφησαν 30.000 ευρώ!
Απίστευτη γκάφα φαίνεται να έκαναν αυτοί που ανατίναξαν το ΑΤΜ, αλλά το αστείο συνεχίστηκε και μετά τη ληστεία, καθώς τα χρήματα εντοπίστηκαν αργά χθες το μεσημέρι και ενώ είχε περάσει από το σημείο πλήθος αστυνομικών και περίοικων της περιοχής. 
Όταν διαπιστώθηκε τελικά ότι υπάρχουν χρήματα μέσα που οι ληστές τα παράτησαν οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους!
Να σημειώσουμε ότι ο θόρυβος της έκρηξης ακούστηκε στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπου αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ τα χρήματα εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης και είχαν περάσει από το σημείο πλήθος περίοικων και αστυνομικών υπαλλήλων.
Τέτοια γκάφα πάντως δεν έχει ξαναγίνει! Αν υπάρχει σύλλογος ληστών θα διαγραφούν με το σπαθί τους. 


ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΑΤΜ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΦΩΤΟ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

α) φανταζομαι την εκπληξη των ληστών οταν φτανοντας σε ασφαλη χωρο, ειδαν οτι κουβαλουσαν το μηχανισμό διεκπεραιωσης, και οχι την κασσέτα με τα "τουβλα". και
β)!Εντοπίστηκαν!(περιεργος προσδιορισμος), δηλαδη που εντοπίστηκαν? σε κανενα παρτερι? σε μπαλκονι? στα μανταλακια? στού.. χαντάκκκ? μετα απο 40 ωρες? μηπως καποιος "ωφεληθηκε" περισσοτερα, και αφησε μεταγενεστερα πισω "ρεστα"??
γ) Χρησιμοποιηθηκαν εκρηκτικα μεταλειων?
---γηϊνοανέβατος σε απορία---