Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Γεννηματά: Χτύπημα κάτω από τη μέση οι δηλώσεις Ανδρουλάκη

Γεννηματά: Χτύπημα κάτω από τη μέση οι δηλώσεις Ανδρουλάκη

Περί οικογενειοκρατίας.

Για χτύπημα κάτω από τη μέση έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας τις αναφορές του έτερου υποψηφίου για την Κεντροαριστερά Νίκου Ανδρουλάκη περί οικεγενειακρατίας   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Για χτύπημα κάτω από τη μέση έκανε λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας τις αναφορές του έτερου υποψηφίου για την Κεντροαριστερά Νίκου Ανδρουλάκη περί οικεγενειακρατίας. Ταυτόχρονα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δείχνει πως δεν θέλουν την εκλογή μου στην κεντροαριστερά», μίλησε για τις μετεκλογικές συνεργασίες και τοποθετήθηκε για το τι θα κάνει όσο αφορά στο κοινωνικό μέρισμα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, υπογράμμισε ότι οι χιλιάδες ψηφοφόροι που προσήλθαν στις κάλπες την προηγούμενη Κυριακή, έστειλαν μηνύματα τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς εμάς. «Ο κόσμος μας λέει να προχωρήσουμε. Επιλέξαμε την ανανέωση, η προσπάθεια πέτυχε και προχωράμε», είπε.

Πάντα ένας δεύτερος γύρος είναι πιο διχαστικός
Για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, είπε ότι πάντα ένας δεύτερος γύρος είναι πιο διχαστικός. «Εγώ δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Αν ζητούσε ο κ. Ανδρουλάκης να μην υπάρξει δεύτερος γύρος θα το συζητούσα. Καλώ τους πολίτες που ήρθαν την πρώτη Κυριακή να έρθουν και τη δεύτερη.

Στην αντεπίθεση για τις δηλώσεις Ανδρουλάκη περί οικογενειοκρατίας
Απαντώντας στις αιχμές που άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «για εμένα στρατηγικός αντίπαλος είναι το κληρονομικό δικαίωμα στην πολιτική» η Φώφη Γεννηματά πέρασε στην αντεπίθεση.
«Είναι πολιτική μου επιλογή να μην μπαίνω σε μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Προτεραιότητά μου είναι η ολοκλήρωση του εγχειρήματος», είπε η κ.Γεννηματά για να προσθέσει.

«Προφανώς δε βοηθούν αυτές οι δηλώσεις. Τι σημαίνει οικογενειοκρατία. Το ακούω 17 χρόνια που είμαι στην πολιτική. Ο Γιώργος Γεννηματάς δεν υπήρχε ποτέ τζάκι της πολιτικής. Πολεμήθηκε από τους μηχανισμούς», σημείωσε.

Ανέφερε ακόμη, πως πέρασαν έξι χρόνια από τη στιγμή που πέθανε ο Γιώργος Γεννηματάς για να δραστηριοποιηθεί με την πολιτική. «Δεν με αφορά ο όρος οικογενειαοκρατία. Κανείς δεν μπορεί να έχει μία θέση επειδή φέρει το όνομα κάποιου», είπε.

Με πληροφορίες από το in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: