Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ (υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου) : "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ"








Επιγραμματικά
   Με “προίκα” την “μη φθορά” και με τον αέρα του νεο-εισελθόντα στο επιχει- ρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, ο Νίκος Αλεξανδρόπου- λος, αναλύει κυριολεκτικά σε “5 αρά- δες”, το τι πρεσβεύει ο ίδιος και η παράταξή του και το τι ευαγγελίζεται για το Επιμελητήριον Φωκίδος, του οποίου την προεδρία διεκδικεί κατά τις προγραμματισμένες για τις 10-12-2017 εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Επιγραμματικά λοιπόν:
********************************
Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου Φωκίδας :
- Για να σταματήσει να συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, μέσα σε Δικαστικές αίθουσες.
- Για να πάψει το Επιμελητήριο να θεωρείται ως ιδιοκτησία και φέουδο του οποιουδήποτε και για να αρχίσει να θεωρείται, ως το “σπίτι” όλων των επιχειρηματιών του Νομού.
- Για να φύγουν τα “χρώματα” και οι παλιές νοοτροπίες μέσα από αυτό.
- Για να δοθεί χώρος και χρόνος στις νέες ιδέες, με προσοχή στα ακούσματα για τις νέες επιχειρηματικές προκλήσεις
- Για να δημιουργηθεί ένα Επιμελητήριο, με άποψη και με δράσεις, σε ωφέλεια όλων των μελών του, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται εντός του Νομού.
- Για να γίνει το Επιμελητήριο, ο μοχλός κοινοποίησης και υλοποί- ησης όλων των χρηματοδοτικών και επενδυτικών προγραμμάτων για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μέσα στην Φωκίδα.
- Γιατί πρέπει στο τέλος, να αναλάβουμε μόνοι μας τις ευθύνες των πράξεών μας και του μέλλοντός μας. Για τον απλούστατο λόγο, ότι σήμερα δεν υπάρχουν “Σωτήρες” και εμπνευσμένοι. Υπάρχει μόνον από την μεριά μας, η θέληση για συνεργασία και επικοινωνία, ο σωστός προγραμματισμός, η άδολη προσπάθεια για την οργάνωση της επιχειρηματικής οικογένειας των μελών του Επιμελητηρίου Φωκίδας και βεβαίως η δέσμευσή μας για διαφάνεια σε όλες τις δράσεις και τις αποφάσεις του.





Δεν υπάρχουν σχόλια: