Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Αντιμετώπιση προβλημάτων το τριήμερο των Χριστουγέννων από το Δήμο Δελφών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               ΑΜΦΙΣΣΑ,  28.12.2017
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                  
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                               
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                 


Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                   
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                                  
Τηλέφωνο: 2265350023        
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 79/2017

ΘΕΜΑ: “Αντιμετώπιση προβλημάτων το τριήμερο των Χριστουγέννων από το Δήμο Δελφών ”


Το διάστημα των Χριστουγέννων ο Δήμος Δελφών αντιμετώπισε μια σειρά από σημαντικά προβλήματα σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας.

Πράγματι φέτος είχαμε τη σπάνια σύμπτωση να πρέπει να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα, μέσα σε διάστημα 2-3 μόλις ημερών (παραμονές Χριστουγέννων): α) Η έντονη κακοκαιρία με χιονοπτώσεις στο μισό και πλέον Δήμο (ανάγκη εκχιονισμού σε περισσότερες από 20 Κοινότητες) και β) Μεγάλες βλάβες στην ύδρευση σε Γαλαξίδι, Κίρρα, Άμφισσα, Λιλαία, Πολύδροσο, σε κεντρικούς αγωγούς, στα αντλιοστάσια ή στις βασικές δεξαμενές μας.

Παρά την ένταση των φαινομένων και τις ταυτόχρονες εστίες που έπρεπε να φροντίσουμε, σε γενικές γραμμές υπήρξε έγκαιρη και ικανοποιητική λειτουργία του μηχανισμού μας, με δεδομένες και τις γενικότερες παθογένειες και αδυναμίες που υπάρχουν στο σύνολο της κρατικής μηχανής, την οποία πολλές φορές εμείς καλούμαστε να υποκαταστήσουμε.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας, τους συνεργάτες μας, αλλά και πολλούς συμπολίτες μας, που με αυταπάρνηση ρίχτηκαν στη μάχη όλες αυτές τις ημέρες, ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων, προκειμένου να μπορέσουν οι υπόλοιποι συμπολίτες μας να απολαύσουν τις εορταστικές ημέρες.

Ταυτόχρονα οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την άνανδρη και βίαιη επίθεση που δέχτηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου, από δύο συγκεκριμένους δημότες κατά το βράδυ του Σαββάτου στην Επτάλοφο κι ενώ εκείνη την ώρα εκτελούσε το καθήκον της (συγκεκριμένα ασχολούταν προσωπικά και μόνη της με τη διευθέτηση της κυκλοφορίας στον κόμβο, ενώ μέσα στο χωριό επιχειρούσαν τα εκχιονιστικά οχήματα του Δήμου μας). Η ένταση των ωρών σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες είναι απόλυτα καταδικαστέες.

Ο Δήμος Δελφών έχει αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις πολιτικής προστασίας, παρά τη γνωστή δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει αυτός, όπως και οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, όπως όλοι γνωρίζουν, εμείς την ώρα της μάχης δεν κρυβόμαστε, είμαστε παρόντες στα μέτωπα και τις περισσότερες φορές προσφέρουμε περισσότερα από αυτά που κατά νόμο μας αναλογούν.

--------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΗΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ
ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΛΠ