Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Νέες απειλές από αντιεξουσιαστές για δηλητηριασμένα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ




Νέες απειλές από αντιεξουσιαστές για δηλητηριασμένα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ τις ημέρες των γιορτών. 
Σήμερα, Δευτέρα, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που υπογράφουν ως «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές», αναφέρεται ότι «αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα. Όλο αυτό το πανηγύρι έχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθ′ όλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση». 
Για τον λόγο αυτό, συνεχίζουν, κάνουν σαμποτάζ σε διάφορα προϊόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως ισχυρίζονται, τα προϊόντα που επέλεξαν δηλητηριάστηκαν με υδροχλωρικό οξύ και θα ξεκινήσουν να τα επανατοποθετούν στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη την Θεσσαλονίκη. 

1 σχόλιο:

άιντε άιντε είπε...

Επείγουσα ανάγκη για πρόσληψη ψυχιάτρων σε όλους τους νόμους της Ελλάδας. Αυξάνονται οι λαλημένοι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.