Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Γιορτή και δώρα για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών – Δηλώστε συμμετοχή



Γιορτή και δώρα για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών – Δηλώστε συμμετοχή
Στις περασμένες εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, ο Σύλλογός μας, επαναφέροντας ένα παλιότερο θεσμό, πραγματοποίησε εορτή για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της οποίας «Άγιος Βασίλης» μοίρασε δώρα.
Η εκδήλωση, αν και η ημερομηνία πραγματοποίησής της έγινε γνωστή μόνο μέσω fb, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συμμετείχαν περισσότερα από τριάντα (30) παιδιά ηλικίας έως 12 χρονών.
Φέτος προγραμματίζουμε ανάλογη εκδήλωση και έχουμε ορίσει ως ημερομηνία στην οποία αυτή θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 10.30 το πρωί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην θαυμάσια «αίθουσα των κωφαλάλων», στον 4ο όροφο του κτιρίου που στεγάζεται και ο Σύλλογος (Αριστογείτονος 11-13, Βαρβάκειος Αγορά).
Προκειμένου να την οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να έχουμε το κατάλληλο δώρο για κάθε παιδί, παρακαλούμε όλους όσοι έχουν μικρά παιδιά, έως την 6η Δημοτικού, είτε να μας τηλεφωνήσουν στο 2103250354 ή σε κάποιο από τα τηλέφωνα των μελών του Συλλόγου είτε να στείλουν μήνυμα στο e-mail του Συλλόγου: info@agiathimia.com έως τις 12 Δεκεμβρίου και να μας δηλώσουν ότι θα φέρουν τα παιδιά σ’ αυτή την εκδήλωση. Φυσικά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Για «να μην βαδίζουμε στα τυφλά» παρακαλούμε ενημερώστε μας. Θέλουμε τα παιδιά να είναι κοντά στον Σύλλογο από μικρά. Βοηθήστε μας σ’ αυτό δηλώνοντας συμμετοχή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών
Μπορείτε να δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την περσινή εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: