Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

"ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" , επιστολή του κου Βασ.Αυγερινού , υποψήφιου προέδρου ΕΒΕ Φωκίδας

   
Ο συνδυασμός μας  «Φωκίδα – Επιχειρηματικότητα» απαρτίζεται από ανθρώπους αξιόλογους, νέους και καταξιωμένους, που η πλειοψηφία τους ασχολείται για πρώτη φορά με τον Επιμελητηριακό Θεσμό. Οι άνθρωποι αυτοί θα προσπαθήσουν να αναδείξουν και να υποστηρίξουν τα προβλήματα του τόπου μας και του Επαγγελματία ειδικότερα, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και στην Κεντρική Εξουσία. 
    Από την αρχή της συγκρότησης του συνδυασμού μας, περίπου πριν 3 μήνες,  στόχος  των συναδέλφων που τον απαρτίζουν, αλλά και δικός μου, ήταν μία ήρεμη και πολιτισμένη προεκλογική περίοδος.  Σεβόμενοι  τους επαγγελματίες συναδέλφους και τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης που ο καθένας τους δίνει, νομίζω ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να πράξουμε σε μια περίοδο που η επιχειρηματικότητα δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως.  
    Ακριβώς έτσι θα συνεχίσουμε και στην πορεία της θητείας μας, γιατί τα προβλήματα και οι ανησυχίες είναι κοινά.
    Θα προσπαθήσουμε μέσα από την συνεργασία με τα μέλη μας  στο τόσο ρευστό επιχειρηματικό  περιβάλλον που ο παράγοντας τύχη δε θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία, να τους εκπροσωπήσουμε επάξια με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.  Ας δούμε τα πλεονεκτήματα του Νομού μας και μέσα απ’ αυτά να προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε τα μειονεκτήματα που τόσα χρόνια στέκονται τροχοπέδη  σε οποιαδήποτε υγιή ιδέα.
    Στις γενιές που έρχονται, τούτη εδώ η χώρα έχει υποχρέωση να δώσει διέξοδο στη δημιουργία και στην παραγωγή, με καθαρό και πειστικό λόγο. Με δείγματα αφύπνισης και όχι με υποσχέσεις, γιατί η Επιχειρηματικότητα δεν είναι μία απλή λέξη, ούτε απλά μία ιδέα, αλλά μια συνεχής προσπάθεια που σε κάνει να εξελίσσεσαι.
    Μια προσπάθεια καθημερινή  που συνεχώς αξιολογείται για τις υπηρεσίες και για τα προϊόντα που προσφέρει ο καθένας μας μεμονωμένα από την δικιά του επιχείρηση, είτε είναι κατάστημα, είτε βιοτεχνία, είτε εργοστάσιο.
   Στόχος μας δεν πρέπει να είναι τα περιβόητα «υπερ-πλεονάσματα» που προέρχονται από την τελευταία παραγωγική ικμάδα της κοινωνίας,    καταστρέφοντας ότι παραγωγικό και δημιουργικό υπάρχει και μέρος αυτών επιστρέφονται ως επιδόματα επαιτείας.  
    Στην εκλογική διαδικασία της 10ης Δεκεμβρίου 2017, κανένα μέλος του Επιμ/ριου δεν πρέπει να απέχει. Με μαζική συμμετοχή κατά τη διάρκεια των επιμελητηριακών εκλογών μπορεί να δοθεί μία ηχηρή απάντηση στην αυξανόμενη αποχή που τα τελευταία χρόνια ταλανίζει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.  Ας μην επαναπαυόμαστε πως κάποιοι άλλοι θα κινητοποιηθούν και θα ψηφίσουν για μας.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους των δύο συνδυασμών. 

Με εκτίμηση
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Επικεφαλής του Συνδυασμού
«ΦΩΚΙΔΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sas geftikame tosa ironía ftanei pia. ante sta spitia sas.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;